«Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»
TV Gossip

«Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»

«Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»

Ποιος ή ποια έκανε αυτή τη δήλωση;

Περίεργες συνήθειες έχουν πολλές φορές οι άνθρωποι, όπως αυτή που εξομολογήθηκε γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου για τον σύντροφό της Γιάννη Μποσταντζόγλου αλλά και τη ρουτίνα που ακολουθεί όταν πληρώνεται από τις δουλειές της.

Σπουδαίο και μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή σας ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, ο σύντροφός σας. Γνωριστήκατε σε γύρισμα. Πώς ήρθε ο έρωτας;

Το σπουδαιότερο κεφάλαιο της ζωής μου. Γνωριστήκαμε σε ένα γύρισμα για τους «Τρεις Σωματοφύλακες». Με κοίταξε, με φλέρταρε διακριτικά κι αφού τελείωσαν τα γυρίσματα, περίμενα να μου κάτι, δεν μου είπε, του έδωσα το τηλέφωνό μου και πήρε έπειτα από μία εβδομάδα. Του απάντησα «άργησες» και του έκλεισα το τηλέφωνο. Τότε μόλις είχα χωρίσει, το ίδιο κι εκείνος. Και μετά ερχόταν έξω από το σπίτι μου και μου έγραφε πάνω σε πακέτα από τσιγάρα «σ’ αγαπάω». Είναι τρυφερός, ευαίσθητος, ρομαντικός, έτσι έδεσε το γλυκό.

Τι ήταν αυτό που σας γοήτευσε σε αυτόν;

Με γοήτευσε ότι δεν το έπαιζε μάγκας, ότι δεν το έπαιζε λεφτάς που θα με αγοράσει -αυτό το έχω νιώσει πάρα πολύ έντονα στην ζωή μου. Σιχαίνομαι το χρήμα. Να φανταστείτε, όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν πρώτα. Όχι μόνο λόγω κορονοϊού, αλλά και προ κορονοϊού. Αυτό το “φέρε και φέρε” από τους γονείς μου κάτι μου άφησε. Ο Γιάννης ήταν κι είναι απλός. Μου είπε “εγώ αυτός είμαι, τρία πουλάκια κάθονται” και του λέω “εγώ δεν είμαι τρία πουλάκια κάθονται”, αλλά έχω ανάγκη από έναν τέτοιο άνδρα».