«Πάμε Δανάη»: Πού κάνει διακοπές η παρέα της εκπομπής;
TV Gossip

«Πάμε Δανάη»: Πού κάνει διακοπές η παρέα της εκπομπής;

«Πάμε Δανάη»: Πού κάνει διακοπές η παρέα της εκπομπής;

Ήλιος και θάλασσα για τη Δανάη Μπάρκα και τους συνεργάτες της

Μετά το φινάλε του «Πάμε Δανάη» οι συντελεστές τη εκπομπής σκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους ύστερα από μία άκρως απαιτητική χρονιά.

Ξεκινώντας από την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα αυτές τις μέρες κάνει τις διακοπές της στη γραφική Σέριφο απολαμβάνοντας ήλιο και θάλασσα μακριά από έγνοιες και σκοτούρες.

Με ανανεωμένο συμβόλαιο στο χέρι με το Mega η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου έχει κάθε λόγο να απολαύσει τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έριξε όλο τον χρόνο με μπάνια, βόλτες και καλή παρέα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία ετοίμασε η Δέσποινα Καμπούρη η οποία μαζί με την οικογένειά της εξερευνά τις ομορφιές της φινετσάτης ευρωπαϊκής χώρας.

Καλό φαγητό, περίπατοι στην πόλη και δροσερές βουτιές συνθέτουν τις ιδανικές διακοπές για την παρουσιάστρια.

Όσο για τον Άρη Καβατζίκη μία εβδομάδα μόλις μετά το τέλος της εκπομπής βρέθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, έναν από τους καθιερωμένους hot προορισμούς, για να ανασυντάξει δυνάμεις.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις και τέρψη συνδύασε ο Γιώργος Κρικοριάν. Με αφορμή το δεύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ Πελοποννήσου επισκέφθηκε το Κρανίδι Αργολίδας και φυσικά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για βουτιές και χαλάρωση.