Πάνος Ιωαννίδης: Τι ετοιμάζει από την ερχόμενη σεζόν;
TV Gossip

Πάνος Ιωαννίδης: Τι ετοιμάζει από την ερχόμενη σεζόν;

Πάνος Ιωαννίδης: Τι ετοιμάζει από την ερχόμενη σεζόν;

Όλες οι λεπτομέρειες

Μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης σκοπεύει να ξεκουραστεί και να ανασυντάξει δυνάμεις καθώς από τη νέα χρονιά το πρόγραμμά του θα είναι φορτωμένο.

Καθότι ανήσυχο πνεύμα ο γνωστός σεφ εμπλέκεται με διάφορα πρότζεκτ πράγμα που ετοιμάζεται να κάνει και από το φθινόπωρο.

Δεδομένου ότι θα βρίσκεται – θεωρητικά σίγουρα – από το δεύτερο μισό της σεζόν στον όγδοο κύκλο του MasterChef, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί δημιουργικά το πρώτο μισό και να αναλάβει το μενού ενός νέου μεζεδοπωλείου στο Θησείο.

Σύμφωνα με το FNL Guide, ο Πάνος Ιωαννίδης αναμένεται να συνεργαστεί με τους επιχειρηματίες Γιώργο Μελισσάρη, Γιάννη Μωράκη και Πάνο Πολίτη για να δώσουν νέα πνοή και πορεία στο πρώην Coyoacan τους στο Θησείο (κλειστό εδώ και καιρό, εκεί που παλιά βρίσκαμε τον ιστορικό Στάβλο).

Το concept του χώρου θα είναι απλό και ελληνικό όπως ταιριάζει και με την περιοχή. Έτσι θα δούμε τον Πάνο Ιωαννίδη να απαρνιέται τα αγαπημένα του pasta & risotti και να καταπιάνεται με την ελληνική κουζίνα.