Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του – «Η αγάπη έρχεται από παντού»
TV Gossip

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του – «Η αγάπη έρχεται από παντού»

Πάνος Μουζουράκης: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης του – «Η αγάπη έρχεται από παντού»

Ο γνωστός τραγουδιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού απέκτησε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο του παιδί

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Πάνος Μουζουράκης αφού έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Μαζί με την σύζυγό του, Μαριλού Κοζάρη, απέκτησαν την κόρη τους πριν από λίγες ημέρες σφραγίζοντας έτσι την αγάπη τους.

Ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία της μικρής από το μαιευτήριο.

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την αγάπη του αλλά και το ευχαριστώ του σε όσους βρέθηκαν δίπλα του και τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που ήταν μαζί σε αυτό το ταξίδι.

Η πρόταση γάμου και η εγκυμοσύνη της συζύγου του

«Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή. Κατάλαβα ότι είναι η γυναίκα μου – πέρα από τη γλύκα της και τον ευγενικό της τρόπο- όταν παίξατε το περίφημο ποίημα για τον γάμο, της το έδειξα και μου είπε “στη θέση σου δεν θα το έκανα”. “Δεν θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησες την άποψή μου και την είπα, από κει και πέρα ποτέ δεν πρόκειται να σε φιμώσω” μου είπε και πήρα την απόφαση να το βγάλω. Το χάρηκα πολύ που με σεβάστηκες.

Έκανα πρόταση γάμου σε ένα escape room, ήταν μαζί η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος Κουσουλός που με βοήθησε να στήσω την ιδέα. Στο τέλος έπρεπε να λύσει τον γρίφο και να βρει τον θησαυρό, ένα διαμάντι. Την ώρα που μπήκαμε μέσα μου λέει “εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου”.

Δεν θέλω να τη βλέπω να υποφέρει και να πονάει, που είναι δυσκίνητη (με την εγκυμοσύνη). Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες! Γενικότερα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνω παιδί έτσι που είναι ο κόσμος. Είναι σαν να παίρνεις τηλέφωνο έναν άγνωστο να τον καλείς σε ένα πάρτι που ούτε εσύ δεν είσαι σίγουρος αν πρέπει να πας και να το περάσετε μαζί. Το ωραίο στο ανθρώπινο είδος είναι ότι μπορείς να αλλάξεις γνώμη», είχε πει σε συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης

Πάνος Μουζουράκης: «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»