Πέτρος Ιακωβίδης για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Δεν υπάρχει χρόνος ώστε να είμαι σωστός…»
TV Gossip

Πέτρος Ιακωβίδης για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Δεν υπάρχει χρόνος ώστε να είμαι σωστός…»

Πέτρος Ιακωβίδης για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Δεν υπάρχει χρόνος ώστε να είμαι σωστός…»

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή στο περιοδικό ΟΚ!

Εδώ και χρόνια ο Πέτρος Ιακωβίδης έχει μπει σε τροχιά αλλεπάλληλων επιτυχιών και η ανοδική πορεία του στον χώρο του τραγουδιού είναι αξιοζήλευτη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής με την αστείρευτη έμπνευση που μετουσιώνεται στα πιο ξεσηκωτικά τραγούδια μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου για την καριέρα του, τα παιδικά του όνειρα και το ενδεχόμενο της οικογένειας.

«Από μικρό παιδάκι ακόμη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, φαι – νόταν ότι κάποια στιγμή θα λάμψει στη μουσική βιομηχανία. «Νομίζω ότι πήγαινα νηπιαγωγείο όταν ξεκίνησα να μαθαίνω μπουζούκι και εκεί ήταν που κατάλαβα ότι θέλω να τραγουδάω. Έπαιζα με ψεύτικα τύμπανα και κιθάρες ως παιδί. Αλλά όταν ξεκίνησα τα μαθήματα στο μπουζούκι, γνώ- ριζα πλέον ότι αυτό είναι που μου αρέσει. Ο πατέρας μου αγαπούσε τη μουσική και ήθελε από μικρός να μάθει μπουζούκι. Και εκείνος και η μη – τέρα μου είχαν καλή φωνή. Έτσι λοιπόν εγώ και η αδελφή μου ασχοληθήκαμε από μικροί με τη μουσική» εξομολογήθηκε.

Αυτή την περίοδο η δουλειά του είναι η Νο.1 προτεραιότητά του ωστόσο μελλοντικά υπάρχει το πλάνο δημιουργίας οικογένειας.

«Εδώ που βρίσκομαι, με την τόση δουλειά που πρέπει να κάνω καθημερινά ώστε να μπορώ να αντεπεξέλθω στις υποχρεώσεις, καταλαβαίνεις ότι το να κάνω οικογένεια και να πρέπει να λείπω όλη μέρα είναι δύσκολο. Όταν παίρνεις αυτή την απόφαση, πρέπει να μεγαλώσεις τα παιδιά σου σωστά. Όπως μεγάλωσα δηλαδή κι εγώ με τους γονείς μου. Προφανώς από πολύ μικρή ηλικία μού αρέσει η οικογένεια γιατί είμαι άνθρωπος που μεγάλωσα σε ένα ωραίο περιβάλλον με αγάπη. Κι εγώ θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω οικογένεια. Τώρα δεν μπορώ γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος ώστε να είμαι σωστός απέναντι στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Όταν νιώθω όμως ότι μπορώ να είμαι πιο κουλ και να μην έχω τόσο τρέξιμο, πίστεψέ με, θα κάνω οικογένεια. Το πότε θα γίνει αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Θα δείξει…».