Ψυχοκόρες – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ο Παύλος έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας και…»
TV Gossip

Ψυχοκόρες – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ο Παύλος έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας και…»

Ψυχοκόρες – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ο Παύλος έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας και…»

Ο τηλεοπτικός Παύλος Στρατής μιλά για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ήρωα

Η σειρά, Ψυχοκόρες, λαμβάνουν συνεχώς διθυραμβικά σχόλια αφού έχουν μεταδώσει μια αρκετά σκληρή εποχή όπου η βία και το συμφέρον επικρατούσε.

Τέσσερις αδελφές από την Κρυοπηγή Ξάνθης χάνουν τα πάντα εν μία νυκτί, με τη γνωστή τους Βικτωρία να τους τάζει μια καλύτερη ζωή στην μεγαλούπολη.

Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, είναι ότι θα χωριστούν για πάντα και η καθεμία θα χαράξει την δική της πορεία στη ζωή, η οποία μόνο εύκολη δεν θα είναι!

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα σκοτώνει την Άννα και ο Κοσμάς την αποτελειώνει!

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο queen.gr και μιλά για τον δικό του ρόλο ως Παύλος Στρατής!

Ποιος είναι ο Παύλος Στρατής;

Ποιητής, πιανίστας, ζωγράφος με μεγάλες ευαισθησίες για τα κοινωνικά θέματα και άνεργος. Ένας σοβαρός τραυματισμός του στον πόλεμο του έχει αφήσει ένα πρόβλημα στο πόδι. Όσα έχει βιώσει, τον έχουν καταστήσει συναισθηματικά απαθή και αντιμετωπίζει τα πάντα με έναν κυνικό σαρκασμό, ο οποίος δημιουργεί εντάσεις στη σχέση του με τη γυναίκα του. Μέχρι που η Βασιλική θα του ξαναθυμίσει πώς ήταν κάποτε…

«Δεν τον κατηγορώ τον Παύλο»

«Έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας ο Παύλος και τον αγαπώ πάρα πολύ, ακριβώς για αυτό τον λόγο, επειδή έχω και εγώ συμπλέγματα κατωτερότητας. Είναι ένας άνθρωπος που ζει από τα έτοιμα, έχει φυλακίσει τον εαυτό του σε αυτή την κατάσταση, έχει πιστέψει ότι η ζωή του εξαρτάται από την οικογένεια Αρδίτη. Αυτοπαγιδεύτηκε. Για αυτό και αντιστέκεται με άλλον τρόπο, με το εκφράζει δυναμικά τα πολιτικά του πιστεύω. Εκ του ασφαλούς όμως, χωρίς να περιορίζεται, χωρίς να φανερώνεται, κάνει κρυφά την κριτική. Από την άλλη πλευρά ρισκάρει, γιατί αν μαθευτεί ποιος είναι, θα έχει επιπτώσεις. Δεν τον κατηγορώ όμως για τον συμβιβασμό που έχει κάνει. Τον κατανοώ», ανέφερε στη συνέντευξή του για τον ήρωα που υποδύεται.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο σκληρός και αδίστακτος διοικητής που κακοποιεί τη Βασιλική;