Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Πρωθυπουργό για την άμεση βοήθειά του
TV Gossip

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Πρωθυπουργό για την άμεση βοήθειά του

Ραφαέλα Πιτσικάλη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Πρωθυπουργό για την άμεση βοήθειά του

Η σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Η 20χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο αλλά όπως έκανε γνωστό τα νοσοκομεία δεν μπορούσαν να καλύψουν την εισαγωγή της.

Σε ανάρτησή της κατήγγειλε περιστατικό που συνέβη στο νοσοκομείο Χανίων, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να ενημερώνονται σχετικά.

Η δράση τους ήταν άμεση, επικοινώνησαν μαζί της και φρόντισαν να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο παρέχοντάς της την απαραίτητη βοήθεια.

Σε ανάρτησή της θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια, αφού χωρίς εκείνους η ίδια δεν θα είχε βρει την λύση.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έγιναν σήμερα, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό @kyriakos_ και τον υπουργό Υγείας @mchrisochoidis , που επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και ενδιαφέρθηκαν προσωπικά για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας μου. Το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και η διαβεβαίωση ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό μου, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσω τον αγώνα για ζωή, μαζί με τους ανθρώπους μου που είναι από την αρχή δίπλα μου.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους ανθρώπους που με σκέφτονται, νοιάζονται, προσεύχονται για εμένα και δίνουν χρήματα για το μεγάλο ταξίδι στο Χιούστον. Ελπίζω κι εύχομαι ανάλογη στήριξη και βοήθεια από το κράτος να έχουν διαρκώς και τα άλλα παιδιά και οι άλλοι άνθρωποι.

Πρέπει να καλυφθεί θεσμικά, στο τομέα υπηρεσιών υγείας το κενό περίθαλψης και φροντίδας της εφηβικής-πρώιμης νεαρής ηλικίας. Των παιδιών δηλαδή που αντιμετώπισαν ένα σοβαρό θέμα υγείας ή ένα χρόνιο θέμα, και όταν μεγαλώνουν “χάνονται” μεταξύ διαφορετικών γιατρών, νοσοκομείων, ιατρικών ιστορικών και επαναλαμβανόμενων εξετάσεων χωρίς ένα κοινό σημείο αναφοράς», γράφει στην ανάρτησή της.