Ρούλα Ρέβη: «Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι, μαζεύεις το γάλα σου, το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί…»
TV Gossip

Ρούλα Ρέβη: «Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι, μαζεύεις το γάλα σου, το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί…»

Ρούλα Ρέβη: «Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι, μαζεύεις το γάλα σου, το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί…»

Η συγκινητική ανάρτησή της με αφορμή την Ημέρα Προωρότητας

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Ρούλα Ρέβη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την Ημέρα Προωρότητας.

Με μια φωτογραφία των παιδιών της και ένα μακροσκελές κείμενο εξέφρασε όλα εκείνα τα συναισθήματα που αισθάνεται μια μητέρα όταν πρέπει να τα μωράκια της να είναι για λίγο στη θερμοκοιτίδα.

Αυτή η ματαίωση που μπορεί να αισθανθεί, ο φόβος της μοναξιάς και το αίσθημα ότι κάτι δεν έχει δώσει ακόμη στο μωρό της.

Η επιτυχημένη φωτογράφος περνά ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις μητέρες να μη νιώθουν ποτέ μόνες τους και πως σε κάθε περίπτωση θα τα καταφέρουν και με το παραπάνω!

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Ημέρα προωροτητας 2023.

Απο τον 6 όροφο του Ιασω μέχρι το -2 στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών , οι πρώτες μέρες οι πρώτες σκέψεις τα πρώτα συναισθήματα .

Χαμόγελο που φοράς έξω απο την πόρτα της μονάδας , η καρδιά σου που χτυπάει πιο γρήγορα, η ταχύτητα στο βλέμμα σου όταν πλησιάζεις τη δική σου θερμοκοιτίδα,τη δίκη σου ψυχή. Η αγωνία σου για το γαλα , τα δευτερόλεπτα που περίμενεις την ενημέρωση , η ζυγαριά και οι αριθμοί της , το βάρος του παιδιού σου , η ανάσα του , το αίμα του, και κάθε του κύτταρο μπαίνουν στο δερμα σου φεύγοντας απο εκεί μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπάς .

Γυρίζεις σπίτι γδύνεσαι και μαζεύεις το γαλα σου το βάζεις στο μπουκάλι και είσαι πάλι εκεί , εκεί να δώσεις κάτι που σου φαίνεται τόσο λιγο εκείνη τη στιγμή ,που είσαι έτοιμη να τα δώσεις όλα, αλλά πρέπει να περιμένεις . Τα συναίσθηματα είναι:
προσωπική αμφισβήτηση στην αρχή , φοβάσαι μήπως έκανες κάτι λάθος- δεν έκανες

Μοναξιά – δεν είσαι μόνη σε σκεφτόμαστε αλήθεια στο λέω και έχεις πάνω απόολους το παιδι σου .

Αγωνία αν θα τα καταφέρετε- θα τα καταφέρετε υπέροχα είναι σίγουρο .

Κάθε λεπτό που περνά, το μωρό σου γεμίζει υγεία και προχωράει πιασμένο σε αόρατο σκοινακι με τα χέρια του για να έρθει κοντά σου . Πιάσε το σκοινί απο την άλλη μεριά και σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα συναντηθείτε .και όλα θα είναι υπέροχα ! Έξτρα τίπ απο πρόωρο Μαμα!

Φύλαξε αυτό το σκοινακι κάπου καλά θα το χρειαστείς για την υπόλοιπη ζωη σου,θα σε δένει με το παιδι σου για πάντα . Γιατί είστε πολύ δυνατοί.

Στους μικρούς μας φίλους μέσα στα διάφανα κρεβατάκια στέλνουμε απέραντη αγάπη και Φως».

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Ρέβη: «Με τον Αποστόλη έκοψα τον θυμό και τις ψυχικές μεταπτώσεις μου»