Σαν Ψέμα – Κατερίνα Νικολοπούλου: «Η Μελίνα θα φτάσει ως το τέλος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!»
TV Gossip

Σαν Ψέμα – Κατερίνα Νικολοπούλου: «Η Μελίνα θα φτάσει ως το τέλος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!»

Σαν Ψέμα – Κατερίνα Νικολοπούλου: «Η Μελίνα θα φτάσει ως το τέλος, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!»

Η τηλεοπτική Μελίνα μιλά για τον ρόλο της στη σειρά του ΟΡΕΝ, Σαν Ψέμα

Η Κατερίνα Νικολοπούλου μιλά στο okmag για τον ρόλο της δυναμικής, αλλά και ταυτόχρονα αυταρχικής φίλης του Πέτρου (Νίκου Πολυδερόπουλου), τις ανατροπές που θα φέρει η ηρωίδα της στη σειρά «Σαν Ψέμα» και τις δυσκολίες που θα φέρει στη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού).

Η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται τα όνειρά της, μιλά για τη σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη και το πόσο «ανακουφιστικό» είναι να μοιράζεται τα όμορφα και τα άσχημα της δουλειάς της με έναν άνθρωπο που γνωρίζει τον χώρο, αλλά και για όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.

Η Μελίνα που υποδύεσαι στη σειρά είναι μια γυναίκα όμορφη, δυναμική που τραβάει τα βλέμματα, αλλά και ταυτόχρονα αυταρχική. Πιστεύεις ότι υπάρχουν κοινά σημεία με την ηρωίδα σου;

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι με τον αυταρχισμό και τη συνεχή καχυποψία της Μελίνας, αλλά κατά κάποιον τρόπο έχουμε κάποια κοινά στοιχεία. Η Μελίνα είναι μια ικανή γυναίκα που μετέρχεται κάθε τρόπου για να πετύχει το σκοπό της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το κάνει με δόλιο τρόπο. Τα γεγονότα συνήθως τη βοηθάνε πολύ και απλώς αυτή είναι εκεί για να τα δει και να τα χρησιμοποιήσει προς όφελος της. Τη διακρίνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο πώς αντιμετωπίζει κάποια πράγματα στη ζωή της και αυτό είναι ένα σημείο αναφοράς μου.

Μέχρι πού πιστεύεις θα φθάσει η Μελίνα για να κερδίσει την καρδιά του Πέτρου;

Η Μελίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Πέτρο έχοντας πραγματικό ενδιαφέρον γενικά για τη ζωή του και ειδικά για την κόρη του, την Αλίκη. Έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα για να τον κερδίσει και να τον έχει στη ζωή της. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι οι άνθρωποι που αγαπάνε πολύ και αληθινά γίνονται θυσία, πιστεύω πως η Μελίνα θα φτάσει ως το τέλος, ότι και αν σημαίνει αυτό.

Για να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη επισκεφθείτε το okmag.gr