Σάββας Πούμπουρας: «Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε»
TV Gossip

Σάββας Πούμπουρας: «Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε»

Σάββας Πούμπουρας: «Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε»

Το ξέσπασμά του στο Instagram

Με αφορμή τις πυρκαγιές που βάλλουν τη χώρα μας αλλά και τα κακόβουλα σχόλια που έλαβε για τη δουλειά του, θέλησε να τοποθετηθεί ο Σάββας Πούμπουρας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε έναν τρόπον τινά ξέσπασμα για όσα «άκουσε» και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τους συναδέλφους του.

«Το επάγγελμα του καλλιτέχνη – δημιουργού – κωμικού, σόσιαλ μιντιακού και οτιδήποτε έχει να κάνει με προβολή, είναι κι αυτό ένα επάγγελμα. Σαν όλα τα άλλα. Ωστόσο, βάλλεται διαφορετικά σε τέτοιες συνθήκες. Όλες οι εργασίες συνεχίζονται, γιατί να σταματήσει αυτή.

Πολλοί θα πουν (και έχουν ήδη πει): πώς μπορείτε με τόσο χάος να προωθείτε εταιρείες; Και τους καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω και τους συναδέλφους που πρέπει να τηρήσουν πιστά το χρονοδιάγραμμα που τους έχουν θέσει οι συνεργάτες τους.

Ωστόσο, στην εναλλαγή καναλιών από την άνεση του καναπέ, μάλλον δεν έστειλαν πολλοί μέιλ στο κανάλι: μα καλά, βάζετε διαφημίσεις και ταινίες;

Ας πούμε ότι καταλαβαίνω και την επιμονή εταιρειών να τηρηθεί το πρόγραμμα κάτω από τέτοιες συνθήκες. Είμαι απ’ τους τυχερούς που παίρνω μέιλ απ’ τους συνεργάτες: στοπ σε ό,τι κάνεις, ό,τι χρειάζεται είμαστε εδώ, πάμε να δούμε τις ανάγκες του κόσμου που περνά δύσκολα.

Και αυτό με συγκινεί περισσότερο, γιατί δεν είναι όλα λεφτά. Δεν είναι όλα πρόγραμμα, παραδοτέα και πωλήσεις. Αν χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, τελειώσαμε.

Ευχαριστώ έναν προς έναν όλους τους φίλους και συνεργάτες μου. Μπορεί να φαίνεται ένα όνομα εταιρείας, από πίσω όμως είναι άνθρωποι που νοιάζονται και πράττουν. Αθόρυβα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Διαβάστε επίσης

Σάββας Πούμπουρας: Διαψεύδει ότι θα συμπαρουσιάσει το I am a celebrity get me out of here