Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το φιλί τους στο Λυκαβηττό
TV Gossip

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το φιλί τους στο Λυκαβηττό

Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Το φιλί τους στο Λυκαβηττό

Το πλήρως ανακαινισμένο θέατρο του Λυκαβηττού επαναλειτούργησε και η άνκοργουμαν του ΣΚΑΪ συνόδευσε τον σύζυγό της στην ξεχωριστή βραδιά

Ύστερα από 15 χρόνια, το πλήρως ανακαινισμένο θέατρο του Λυκαβηττού επαναλειτούργησε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου με τη sold out συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου με τίτλο «Γιορτή στον Λυκαβηττό», όπου συμμετείχαν ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ηρώ Σαΐα και ο Ζαχαρίας Καρούνης.

Από αυτή την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τον οποίο συνόδευσε η σύζυγός του, ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, αλλά και ο μεγαλύτερος γιος του, ο 15χρονος Παύλος.

«Απόψε είναι μια αληθινά όμορφη στιγμή για την Αθήνα. Το Θέα-τρο του Λυκαβηττού, ανακαινισμένο και φιλόξενο, άναψε ξανά τους προβολείς του και υποδέχτηκε χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίους, που ανέβηκαν στον Λόφο για να ζήσουν μια συγκινητική βραδιά με τον μοναδικό Σταύρο Ξαρχάκο.

Η παλιά γενιά που λάτρεψε το Θέατρο του Λόφου συναντήθηκε με τη νέα,αυτή που από σήμερα ετοιμάζεται να το αγκαλιάσει» ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Κώστας Μπακογιάννης. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Δήμο Αθηναί-ων στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικέ ςπλημμύρες στη Θεσσαλία.

Διαβάστε επίσης

Σία Κοσιώνη: Η έκπληξη που της έκανε ο γιος της στο πλατό των ειδήσεων