Σκάνδαλο στο BBC – Παρουσιαστής πλήρωσε έφηβο για γυμνές φωτογραφίες: Άνω – κάτω ο όμιλος
TV Gossip

Σκάνδαλο στο BBC – Παρουσιαστής πλήρωσε έφηβο για γυμνές φωτογραφίες: Άνω – κάτω ο όμιλος

Σκάνδαλο στο BBC – Παρουσιαστής πλήρωσε έφηβο για γυμνές φωτογραφίες: Άνω – κάτω ο όμιλος

Πηγές αναφέρουν ότι η διοίκηση τον προστατεύει

Μία «γροθιά» έχουν γίνει τα πρωτοκλασάτα ονόματα του του BBC ασκώντας «τεράστια πίεση» σε συνάδελφό τους για να αποκαλύψει επιτέλους την ταυτότητά του μετά το σκάνδαλο που τον θέλει να πλήρωσε 35.000 λίρες σε έναν έφηβο για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες του.

Ο παρουσιαστής τελικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον δημοσιογραφικό όμιλο σχεδόν δύο μήνες μετά την πρώτη καταγγελία που υπέβαλε η οικογένεια του φερόμενου ως θύματος.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί περαιτέρω έρευνες μετά τη συνάντησή της με το BBC σχετικά με τις καταγγελίες ότι πρόσωπο από το κανάλι πλήρωσε έναν έφηβο εθισμένο στην κρακοκαΐνη για να τους στείλει σεξουαλικά ακατάλληλες εικόνες, αλλά πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει έρευνα ενώ επιχειρούν να «διαπιστώσουν εάν υπάρχουν στοιχεία για τη διάπραξη εγκλήματος».

Υψηλά ιστάμενος δημοσιογράφος του BBC News δήλωσε στο MailOnline: «Όλοι είμαστε πραγματικά ανήσυχοι γι’ αυτό το χάος. Φυσικά, όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο παρουσιαστής», αλλά πρόσθεσε: «Ο παρουσιαστής που αναφέρεται είναι πολύ στενά συνδεδεμένος με τη διοίκηση. Είμαστε όλοι τόσο αηδιασμένοι και κουρασμένοι από το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι προστατεύουν τον φίλο τους εις βάρος της ακεραιότητας του BBC».

Οι παραγωγοί της εταιρείας, τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, αφήνουν κενό στο πρόγραμμά τους για την περίπτωση που ο ίδιος αποκαλύψει την ταυτότητά του, όπως ισχυρίζεται το ίδιο πρόσωπο.

Ταυτόχρονα, ο παρουσιαστής που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου φέρεται να ζήτησε από τον έφηβο να αποσύρει τις καταγγελίες του και να πείσει  τη μητέρα του να «σταματήσει την έρευνα».