Σοφία Μουτίδου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος της έρωτας
TV Gossip

Σοφία Μουτίδου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος της έρωτας

Σοφία Μουτίδου: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό – Έφυγε από τη ζωή ο πρώτος της έρωτας

Η συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και οι φωτογραφίες

Εξαιρετικά δύσκολες ώρες περνά η Σοφία Μουτίδου, η οποία θρηνεί την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου και πολύ καλού της φίλου.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό μέσα από μία ανάρτησή της στο Facebook, ότι έφυγε από τη ζωή ο πρώτος της μεγάλος έρωτας σε νεαρή ηλικία.

«Βλέπω το πρόσωπό σου σε εκατοντάδες φωτογραφίες αυτές τις μέρες & το ξέρω βαθιά. Ξέρω τις ρίζες των ματιών σου, την πιο βυθισμένη ματιά σου, τη μυρωδιά των μαλλιών σου, τα χέρια σου, τα ρούχα σου όλα. Ήσουν, είσαι κ θα είσαι η πρώτη μου αγάπη, ο πρώτος έρωτας, η πρώτη σχέση. Εσύ, ένα σύννεφο τρυφερότητας κι απαλοσύνης. Ευγενής & ρομαντικός… έχω τα δώρα σου όλα κρατημένα σε κουτάκια κ μπαούλα, τις μπιλίτσες που μου δινες για κάθε μήνα που περνούσαμε μαζί, έχω κ ένα μικροσκοπικό ασημένιο σερβίτσιο που μου έφερες από ένα ταξίδι σου…

Με ξήλωσες που πέθανες. Δεν ήσουν στο πρόγραμμα, δεν ήταν να’ σαι σε κανένα πρόγραμμα θανάτου… μια φορά, τότε που ήμασταν είκοσι χρονών παιδιά πολύ ερωτευμένα, σου είπα κοιτώντας σε στα μάτια «Δημήτρη, δε θέλω να πεθάνουμε…» & μου’ πες «μα δε χρειάζεται, δεν πεθαίνουν όλοι, να, εγώ ξέρω έναν εδώ πιο κάτω..»& πεθάναμε στα γέλια…».

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε στην ανάρτησή της: «Και τώρα εσύ πήγες και το έπαθες στα αλήθεια. Κρίμα Μήτσο μου, Δημήτρη μου, Μιμίτη μου.. Μεγάλο κρίμα μανάρι μου γλυκό, παιδί μου καλό, ψυχή μου πεντάμορφη…

Χρόνια τώρα λέω ιστορίες σου στο παιδί μου, πριν μήνες της διάβαζα ένα γράμμα που μου’χες γράψει τότε & μου ’πε «αχ τον αγαπώ! είναι υπέροχος!»… το ξέρω.. σε λάτρεψαν αναρίθμητες γυναίκες, σε σεβάστηκαν όλοι οι άνθρωποι που συναντήθηκες, γοήτευσες ό,τι σε τριγύριζε..

«Σοφούλα;» Η φωνή σου. Μια ζωή ολόκληρη Μητσοοο… Με ξεθεμέλιωσες, με ρήμαξες… Και το όνομά μου που είναι ακόμα στο κουδούνι σου, με γκρεμίζει σε τάρταρα λύπης κ λατρείας… Δε θα ‘ρθω αύριο σπίτι μας. Συγχώρεσέ με. Είναι αδύνατο. Λείπεις εσύ, ας λείπει κ τ’όνομα στο κουδούνι», έγραψε σε μία ανάρτησή της στο Facebook, την οποία συνόδευσε με διάφορες κοινές τους φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα

Σοφία Μουτίδου: Ξεσπά για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από δημοσιογράφο για την «Κιβωτό» – «Από πού να το πρωτοπιάσω…»