Σοϊλέδης – Αντωνά: Τα οργισμένα stories, το χακάρισμα και τα βαριά υπονοούμενα
TV Gossip

Σοϊλέδης – Αντωνά: Τα οργισμένα stories, το χακάρισμα και τα βαριά υπονοούμενα

Σοϊλέδης – Αντωνά: Τα οργισμένα stories, το χακάρισμα και τα βαριά υπονοούμενα

Από τον γάμο στην ανταλλαγή απρεπών χαρακτηρισμών

«Κράμερ εναντίον Κράμερ αλά ελληνικά» χαρακτήρισε ο Νίκος Γεωργιάδης όσα γίνονται τις τελευταίες ώρες στους λογαριασμούς του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά στο Instagram.

« Άλλη μία πολυδιαφημισμένη σχέση που αντί να καταλήξει σε γάμο τελείωσε όχι μόνο άδοξα και ξαφνικά αλλά μάλλον εχθρικά με βαριά υπονοούμενα και αμοιβαίο εκνευρισμό. Εκείνος, όπως είδαμε έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Εκείνη, όπως μαρτυρούν και άνθρωποι από το περιβάλλον της, παραμένει πολύ θυμωμένη μαζί του και οι τελευταίες του αναρτήσεις μάλλον ξεχείλισαν το ποτήρι της ανοχής της με αποτέλεσμα να αντιδράσει άμεσα με άκρως επιθετικό ένα insta story που κατέβηκε σε λιγότερο από δέκα λεπτά , έχοντας γίνει viral και trending topic στο ελληνικό Twitter σε χρόνο dt.

Λίγο μετά όμως το ίδιο story ανέβηκε ξανά πολλές φορές και εκείνη απευθύνθηκε, όπως μας ενημέρωσε η καλή της φίλη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο “χάκερ” έγραψε στη Ναυσικά ότι ήθελε να μιλήσει με τη Μαρία ώστε να μην της κατεβάσει όλο το προφίλ και “χαθεί η δουλειά που είχε κάνει” τόσο καιρό. Η Μαρία κατάφερε πάντως να ανακτήσει τον λογαριασμό της σε χρόνους Formula 1 και απάντησε ότι δεν θα εκφραζόταν ποτέ έτσι» γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης.

Διαβάστε για ένα διαζύγιο σε αναμονή καθώς και άλλα τηλεοπτικά νέα στο blog του Νίκου Γεωργιάδη στο okmag.gr