Στα «μαχαίρια» Λιάγκας – Ουγγαρέζος;
TV Gossip

Στα «μαχαίρια» Λιάγκας – Ουγγαρέζος;

Στα «μαχαίρια» Λιάγκας – Ουγγαρέζος;

Επίσημα εχθροί φέρονται να είναι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με το blog του Νίκου Γεωργιάδη

Δεν τα πάνε πλέον καλά ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σύμφωνα με το blog του Νίκου Γεωργιάδη.  Πώς όμως οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι κατέληξαν στα μαχαίρια;

Την περασμένη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας είχε κατακεραυνώσει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά την εμφάνισή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου επειδή, σύμφωνα με τον πρώτο, δεν είχε πει την «αλήθεια» για τη δύσκολη περίοδο στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον Δημήτρη, ο οποίος έκοψε κάθε επαφή μαζί του. Και αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιώργος είχε κρίνει αυστηρά τον Δημήτρη στον αέρα, πιο αυστηρά, ίσως, και από ανθρώπους που δεν ήταν καν φίλοι του.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης, τόσο μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στο My Radio όσο και από το προσωπικό του blog, στάθηκε ιδιαίτερα αυστηρός με τον πρώην συνεργάτη του, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ευθεία επίθεση και βγήκε να απαντήσει απαξιωτικά, τόσο χτες, όσο και σήμερα. Στο πλευρό του στάθηκε και ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος έκανε ανάρτηση φωτογραφίζοντας τον Ουγγαρέζο ως «μαγκούφη».

Η πρώτη κρίση στη σχέση τους ήρθε το 2013 όταν ο Δημήτρης αποφάσισε να παραμείνει στο Mega και να μην ακολουθήσει το ζευγάρι στον ΑΝΤ1…

Διαβάστε όλο το story στο blog του Νίκου Γεωργιάδη στο okmag.gr