Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύεται τον Tyler Macbeth στην Αμερική
TV Gossip

Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύεται τον Tyler Macbeth στην Αμερική

Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύεται τον Tyler Macbeth στην Αμερική

Η ανακοίνωση που έκανε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση δόθηκε στο ερώτημα που είχε τεθεί σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και το έκτακτο ταξίδι του στην Αμερική.

Η απάντηση δόθηκε από τον ίδιο, σύμφωνα με το protothema.gr, στην συνεδρίαση που έγινε με την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης πρόκειται να παντρευτεί την Πέμπτη (19/10) τον σύντροφό του, Tyler Macbeth.

Ο Tyler από την πρώτη κιόλας στιγμή στάθηκε βράχος δίπλα του σε όλη την εκλογική διαδικασία και δεν τον άφησε καθόλου μόνο του σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Ο γάμος θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη έχοντας δίπλα τους, τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Τι είχε δηλώσει για τον σύντροφό του σε πρόσφατη συνέντευξή του;

«Το 2012 που ήμουν 24 ήμουν σε σχέση με μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη και είχα μεγάλο άγχος για το πώς θα μπορούσα να μην απογοητεύσω εκείνη, τους γονείς μου.

Ήταν ένα πολύ συμπιεσμένο μείγμα.

Μίλησα πρώτα στη μητέρα μου για το επόμενο ταίρι. Με είχε δει ότι περνούσα δύσκολα επαγγελματικά και όταν μιλήσαμε για το ταίρι της είπα “Πειράζει να είναι άντρας;”.

Η αντίδραση που είχε δεν ήταν η ιδανική. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση γιατί είχα πίεση με τη δουλειά. Προς τιμήν της με φίλησε γιατί με είδε ότι έκλαιγα όλο το βράδυ.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες γνώρισαν τον Tyler. Η γνωριμία μαζί μου με έσπρωξε στο να εκδηλωθώ. Είχα βρει ένα διαμάντι μπροστά μου και όταν βρίσκεις ένα τέτοιο άτομο κάνεις τα πάντα για μην τον χάνεις.

Εύχομαι το παράδειγμά μου να είναι ένα ξυπνητήρι να συζητούν με τα παιδιά τους σε ένα τέτοιο σενάριο.

Για ένα μήνα θεωρούσα ότι ο μπαμπάς μου δεν το ήξερε και ετοιμαζόμουν να του το πω αλλά εκείνος το ήξερε από το πρώτο βράδυ».

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης: «Απόψε η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»