Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του σε κάθε του βήμα ο Τάιλερ Μακμπέθ
TV Gossip

Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του σε κάθε του βήμα ο Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης: Στο πλευρό του σε κάθε του βήμα ο Τάιλερ Μακμπέθ

Πού τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός

Αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική και μη ζωή, τόσο μεγάλη μάλιστα που οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να τον χρήσουν αρχηγό του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έκρυψε ποτέ τις σεξουαλικές του επιλογές και από την πρώτη στιγμή σύστησε στο κοινό τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος τον στήριξε από την  πρώτη στιγμή, στο δύσκολο εγχείρημά του.

«Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια» ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή Πρωταγωνιστές ο 35χρονος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ίδιος ακόμη δήλωσε ότι ποτέ δεν έχουν υποστεί bullying με τον 32χρονο σύντροφό του. «Και στην Αμερική υπάρχει κάποια ομοφοβία και bullying αλλά δεν έχουμε δεχτεί. Μπορεί κάποια φορά να κοιτάει κάποιος με στραβά μάτια, αλλά
στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε».

Τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ!, στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Ιωακειμίδη στην πλατεία Κοραή, στο κεντρικό περίπτερο του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί θέλοντας να στηρίξουν τον προεκλογικό του αγώνα.