Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρελός από έρωτα! «Η Πάουλα έχει φέρει φως στη ζωή μου»
TV Gossip

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρελός από έρωτα! «Η Πάουλα έχει φέρει φως στη ζωή μου»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρελός από έρωτα! «Η Πάουλα έχει φέρει φως στη ζωή μου»

Ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται

Γερά έχει δαγκώσει τη «λαμαρίνα» ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα και όπου βρεθεί το λέει και το «φωνάζει».

Ο διεθνής τενίστας έχει ξετρελαθεί με την εκλεκτή της καρδιάς του, στο πρόσωπο της οποίας νιώθει ότι βρήκε το άλλο του μισό.

Όταν είναι μαζί της νιώθει ότι πετάει στα σύννεφα και δεδομένου ότι αυτές τις μέρες την έχει αποχωριστεί καθώς βρίσκεται στο Μεξικό για αγώνες και εκείνη έμεινε στην χώρα της.

Ο Στέφανος την σκέφτεται όμως συνεχώς και την θέλει συνέχεια δίπλα του.

Πέρασαν μαζί ωραίες στιγμές στο Ντουμπάι, στη Μαδρίτη και στην Ελλάδα αλλά αυτό δεν του φτάνει. Ο 25χρονος τενίστας έδωσε σ

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Esto στο Μεξικό και άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για την αγαπημένη του.

«Μου λείπει πολύ και της το λέω κάθε μέρα. Έχουμε μια υπέροχη σύνδεση. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που δεν είμαστε μαζί και τώρα συνειδητοποιούμε πόσο λείπουμε ο ένας στον άλλον. Αλλά αυτή θα είναι η πραγματικότητα, αν συνεχίσουμε μαζί, οπότε πρέπει να το συνηθίζουμε.

Θα έρθουν περισσότερες μέρες σαν κι αυτές και είμαστε πνευματικά έτοιμοι γι’ αυτό. Η Πάουλα έχει αλλάξει τη ζωή μου, έχει φέρει φως και ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εκείνη. Ποτέ ξανά δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή.

Θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο. Η Πάουλα με εμπνέει να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, είναι απ’ αυτούς τους ανθρώπους που σε καθοδηγούν».