Στέλιος Ρόκκος: Η κοινή συνέντευξη με τον αδερφό του και όσα έλεγαν για την αγάπη τους για το ψάρεμα
TV Gossip

Στέλιος Ρόκκος: Η κοινή συνέντευξη με τον αδερφό του και όσα έλεγαν για την αγάπη τους για το ψάρεμα

Στέλιος Ρόκκος: Η κοινή συνέντευξη με τον αδερφό του και όσα έλεγαν για την αγάπη τους για το ψάρεμα

Οι δυο τους είχαν τραβήξει ένα βίντεο όπου μιλούσαν για τη μεγάλη αγάπη του πατέρα τους, όπου έγινε και δική τους

Σε βαρύ πένθος τυλίχτηκε η οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου 30/12, έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός ο αδερφός του Νίκος, στη θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ρόκκος, φαίνεται ότι πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος, καθώς το πρωί του Σαββάτου, έφυγε για την παραλία, ωστόσο για πολλές ώρες δεν έδινε σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να κινητοποιηθούν και να καλέσουν το λιμεναρχείο.

Άνδρες του λιμενικού σώματος τις απογευματινές ώρες εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Λίγο αργότερα, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

«Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς»

Ο Στέλιος Ρόκκος, λάτρης και ο ίδιος του ψαρέματος, έχει μιλήσει κατά καιρούς γι αυτό του το χόμπι, το οποίο ήταν… οικογενειακή υπόθεση.

Όπως είχε πει ο τραγουδιστής, ο πατέρας τους, ήταν μανιώδης ψαράς και έτσι “αναγκαστικά”, έγινε και ο ίδιος, αλλά και ο αδερφός του.

«Ο πατέρας μου ήταν μανιώδης ψαράς, όχι επαγγελματίας, αλλά ήταν άρρωστος με το ψάρεμα, όπως είμαι σήμερα και εγώ. Αναγκαστικά πήγαινα μαζί του, με μια πετρελαιομηχανή που ευτυχώς ήταν μηχανικός και σωθήκαμε», είχε δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξή στην ιστοσελίδα boatfishing.gr, για χάρη της οποίας εκείνος και ο Νίκος είχαν γυρίσει ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο έδειχναν πως είναι για εκείνους μια μέρα στη θάλασσα, με τη βάρκα και τα καλάμια τους, φυσικά πού αλλού, στη Λήμνο.

Διαβάστε ακόμα

Βαρύ πένθος για τον Στέλιο Ρόκκο – Πνίγηκε ο αδελφός του σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου