Στέλλα Κονιτοπούλου: «Όταν κάνεις επιτυχία, η επόμενη επιλογή δεν είναι σίγουρα εύκολη»
TV Gossip

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Όταν κάνεις επιτυχία, η επόμενη επιλογή δεν είναι σίγουρα εύκολη»

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Όταν κάνεις επιτυχία, η επόμενη επιλογή δεν είναι σίγουρα εύκολη»

Όσα είπε για το J2US αλλά και την επαγγελματική της ζωή

Ένα από τα ζευγάρια του J2US είναι η Στέλλα Κονιτοπούλου με τον Χρήστο Κούτρα, με την πρώτη να παραχωρεί συνέντευξη στο okmag.gr και να μιλά τόσο για τη συμμετοχή της στο μουσικό σόου όσο και την καλλιτεχνική της καριέρα.

Εσείς ως καλλιτέχνιδα υπηρετείτε το νησιώτικο τραγούδι εδώ και πολλά χρόνια. Έχετε σκεφτεί να ασχοληθείτε και με κάποιο άλλο είδος ή λόγω της παράδοσης της οικογένειας θα ταύτιζαν ούτως ή άλλως το όνομά σας με τα νησιώτικα τραγούδια;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω σκεφτεί. Από το ξεκίνημά μου τα νησιώτικα ήταν συνειδητή επιλογή, επειδή το έχω μέσα μου ως βίωμα κι αυτό βγαίνει και στη χροιά της φωνής μου, που παραπέμπει εκεί. Στις ζωντανές εμφανίσεις τυχαίνει βεβαίως, να τραγουδήσω και λαϊκά και έντεχνα τραγούδια που μου αρέσουν πολύ, αλλά ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τα νησιώτικα και την παράδοση.

Ο δίσκος «Ένα με τη θάλασσα» και η τεράστια επιτυχία που είχε το τραγούδι «Τα σφάλματα σου πέλαγα/ Το πρώτο σου φιλί» σας έκανε αναμφίβολα ευρέως γνωστή. Υπήρξε άγχος για το επόμενο βήμα;

Φυσικά υπήρχε άγχος, γιατί σε εκείνο το δίσκο υπήρχαν τραγούδια που τα τραγουδούσε τότε όλη η Ελλάδα! Όταν κάνεις επιτυχία, η επόμενη επιλογή δεν είναι σίγουρα εύκολη. Αν θέλετε την ειλικρινή μου γνώμη ωστόσο, ο επόμενος δίσκος ήταν από τους καλύτερους που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ο τίτλος ήταν «Χρώματα Ελληνικά» και σε αυτόν συμμετείχαν σπουδαίοι δημιουργοί όπως ο Μάνος Ελευθερίου. Δεν είχε το ίδιο εμπορικό εκτόπισμα με τον προηγούμενο, αλλά μου έδωσε τεράστια ικανοποίηση καλλιτεχνικά και άνοιξε τον δρόμο προς ένα άλλο κοινό, που δεν θα άκουγε τα νησιώτικα ως πρώτη επιλογή.

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το okmag.gr