Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: «Δεν χρειάζεται οικειότητα για να υπάρχει χημεία. Έχουμε κώδικες επικοινωνίας»
TV Gossip

Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: «Δεν χρειάζεται οικειότητα για να υπάρχει χημεία. Έχουμε κώδικες επικοινωνίας»

Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας: «Δεν χρειάζεται οικειότητα για να υπάρχει χημεία. Έχουμε κώδικες επικοινωνίας»

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του J2US που λατρεύει το τηλεοπτικό κοινό αποκαλύπτει τα πάντα!

Στον Πάνο Τσουκάρα και το περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε συνέντευξη η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας και μίλησαν για τη συνεργασία τους στο J2US.

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει αναγνωρίζοντας τη χημεία που έχουν μεταξύ τους με αρκετούς να θεωρούν ότι υπάρχει έρωτας ανάμεσά τους.

Τι απαντούν οι ίδιοι σε αυτές τις φήμες;

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στο J2US;

Τάνια: Όταν μου έγινε η πρόταση, το σκέφτηκα πολύ. Το συζήτησα με τη δισκογραφική μου εταιρεία Panik Records αλλά και με τη μητέρα μου, που είναι η πιο αυστηρή κριτής μου, και όλοι είπαμε ότι πρέπει να το κάνω. Ήθελα να βρίσκομαι στο σόου. Μόλις έμαθα μάλιστα ότι το τραγουδιστικό μου ταίρι θα είναι ο Γιώργος χάρηκα ακόμη περισσότερο, επειδή έχω παρακολουθήσει την πορεία του, είχα δει συνεντεύξεις του και ήξερα πως είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί.

Γιώργος: Δεν είμαι άνθρωπος που έχει παρωπίδες στη ζωή του. Αυτή η πρόταση νομίζω ότι μου έδωσε την ευκαιρία να βγάλω από πάνω μου κάποιες «ταμπέλες», που μπορεί να είναι τιμητικές αλλά σε περιορίζουν. Επειδή, ας πούμε, έχω παίξει σε αρχαίες τραγωδίες σε σημαντικούς χώρους, όπως η Επίδαυρος, το Ηρώδειο, αυτό ίσως με έβαλε σε μια κατηγορία ηθοποιών που «απαγορεύεται να δοκιμάσουν και κάτι άλλο». Εγώ όμως είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι στη ζωή γενικά, όχι μόνο στη δουλειά, πρέπει να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα, αρκεί να το κάνουν με σεβασμό και αγάπη. Άλλωστε η Tέχνη δεν έχει όρια. Φυσικά έπαιξε και για μένα καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι θα είμαστε με την Τάνια. Είναι από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια που υπάρχουν στην Ελλάδα. Τη σέβομαι και την εκτιμώ ως καλλιτέχνιδα, όπως και την πορεία της γενικότερα. Έτσι κι αλλιώς το J2US δεν είναι ένα σόου που προωθεί την αντιπαλότητα και τον ανταγωνισμό. Είναι ένα μεγάλο λαμπερό πάρτι που γίνεται κάθε σαββατόβραδο. Κρατάει παρέα σε ανθρώπους που ίσως μελαγχολούν μένοντας στο σπίτι τους.

Γνωριζόσασταν πριν από το σόου;

Γιώργος: Όχι, αλλά δεν χρειάζεται οικειότητα για να υπάρχει χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων.

Τάνια: Είμαι άνθρωπος που πιστεύει πολύ στις ενέργειες. Αν και δεν γνωριζόμασταν με τον Γιώργο, από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ένιωσα σαν να είμαστε φίλοι χρόνια. Μπορώ να του εξομολογηθώ πράγματα που ίσως με προβληματίζουν, έχουμε κοινή αίσθηση του χιούμορ, κώδικες επικοινωνίας, στοιχεία που είναι βασικά στις συνεργασίες.

Τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς έχεις δεχτεί σε επηρεάζουν;

Γιώργος: Υπάρχει η κριτική που από πίσω της κρύβει γνώση και πάντα έχει κάτι να σου προσφέρει. Υπάρχει και η άσκοπη κριτική. Στη δεύτερη, προσωπικά, δεν δίνω καμία σημασία.

Εσύ, Τάνια, πώς διαχειρίζεσαι τα κακόβουλα σχόλια;

Τάνια: Θυμάμαι ότι όταν ήμουν στο X Factor και έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο, τα αρνητικά σχόλια που διάβαζα μου έριχναν πολύ την ψυχολογία. Κάποια στιγμή που δεν ήμουν πολύ καλά, με έπιασε η Τάμτα, που ήμουν στην ομάδα της και τη σέβομαι απεριόριστα, και μου είπε: «Μην ξαναδιαβάσεις σχόλια. Θα σε επηρεάζουν πολύ και θα σε κρατάνε πάντα πίσω». Μου το είπε σαν μαμά, πολύ προστατευτικά. Και την άκουσα. Από τότε δεν το κάνω πλέον. Ο κόσμος πάντα κάτι θα έχει να πει, ακόμη κι αν είσαι τέλειος, και εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου όπως εγώ ξέρω να την κάνω.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που σας θέλουν να είστε ζευγάρι και στη ζωή.

Γιώργος: Πού βασίζονται αυτά τα δημοσιεύματα; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει.

Τάνια: Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλει κάποιος να πει κάτι για σένα, θα το πει και ας μην είναι αλήθεια. Οι δρόμοι μας με τον Γιώργο συναντήθηκαν σε αυτό το σόου για να διασκεδάσουμε εμείς αλλά και ο κόσμος, πάντα με σεβασμό ο ένας προς τον άλλο. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα

Διαβάστε επίσης

J2US: Ρεσιτάλ επικής… τσιρίδας με τους παίκτες να τραγουδούν το Zari της Μάρινας Σάττι