Τάσος Λέκκας: «Έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα»
TV Gossip

Τάσος Λέκκας: «Έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα»

Τάσος Λέκκας: «Έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα»

Το περιστατικό βίωσε για τον ρόλο του στο «Αυτή η νύχτα μένει»

Στο Oneman και στην Χριστίνα Φαραζή παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Λέκκας και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και την αναγνωρισιμότητα.

Πώς σου φαίνεται που τώρα δεν περνάς απαρατήρητος; Που μπορεί κάποιος να σε σταματήσει στον δρόμο για να σου μιλήσει;

Μου αρέσει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο. Είναι κομμάτι της δουλειάς άλλωστε. Διαφορετικά, θα έπρεπε να βρω κάτι άλλο να κάνω στη ζωή μου. Υπήρξε όμως ένα περιστατικό που τα όρια ξεπεράστηκαν και ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν ένας τύπος που έγινε τρομερά επιθετικός απέναντί μου. Με ταύτισε με τον ήρωα και ήταν σαν να μου ζητούσε τα ρέστα που μπήκα ανάμεσα στον θείο μου, τον Γιώργη (Γιάννη Τσορτέκη) και τη Νίτσα (Κόρα Καρβούνη), τη μεγάλη του αγάπη.

Και τι έκανες; Πώς το διαχειρίστηκες;

Πήρα την απόστασή μου με ψυχραιμία και ευγένεια. Θα είχε κοινωνικό ενδιαφέρον πάντως να παρατηρήσει κάποιος το γιατί συμβαίνουν αυτές οι συνδέσεις, που θολώνουν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Όπως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε γιατί στα social media «δίκασαν» τη Νίτσα όταν συνευρέθηκε με τον Τάσο, τη στιγμή που εκείνη ήταν ελεύθερη και μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει, ενώ εκείνος την επόμενη ημέρα παντρευόταν. Κι όμως, 9 στους 10 στο Twitter έκραξαν τη γυναίκα. Ο άντρας βγήκε κλασικά ο μάγκας της υπόθεσης. Η αντίδραση αυτή ήταν από την επιθυμία τους να δουν μαζί τη Νίτσα με τον Γιώργη; Ή επειδή ζούμε ακόμα σε μία σεξιστική και φαλλοκρατική κοινωνία;

Δυστυχώς, θα πόνταρα στο δεύτερο.

Ε, δυστυχώς παρομοίως.

Να υπενθυμίσουμε, πώς τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Τάσος Λέκκας θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον ρόλο του Ρήγα Σκούταρη, που είναι ο μεγάλος αδελφός της Ιουλίας.

Είναι ο αγαπημένος της Στάσας, της μοιάζει στον χαρακτήρα, είναι κι αυτός δυναμικός, οξύθυμος και με έντονη προσωπικότητα.

«Ο Ρήγας είναι ένας πολύ αψύς και οξύθυμος άνθρωπος, πλήρως ταυτισμένος με την νοοτροπία της εποχής του.

Θέλω να προσπαθήσω να καταλάβω τις προθέσεις και τους στόχους του. Τι θέλει δηλαδή να πετύχει», αναφέρει ο ηθοποιός για τον ρόλο που θα υποδυθεί.

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο «οξύθυμος» και «χαϊδεμένος» Ρήγας που θα υποδυθεί ο Τάσος Λέκκας