Τατιάνα Μπλάτνικ: Σε brunch ομορφιάς της Μαρίας Χατζηστεφανή
TV Gossip

Τατιάνα Μπλάτνικ: Σε brunch ομορφιάς της Μαρίας Χατζηστεφανή

Τατιάνα Μπλάτνικ: Σε brunch ομορφιάς της Μαρίας Χατζηστεφανή

Η σύζυγός του Νικολάου βρέθηκε στο event υποδοχής της Rodial στην Ελλάδα

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο brunch στο κέντρο της Αθήνας με άρωμα Dragons’ Den βρέθηκε πρόσφατα η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η Μαρία Χατζηστεφανή, που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως Dragon, υποδέχτηκε στο DEOS εκπροσώπους των ΜΜΕ, φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους για να καλωσορίσουν την έλευση στην Ελλάδα της πολυτελούς μάρκας ομορφιάς, Rodial, που είναι ιδρύτρια.

Στιγμιότυπο από το brunch γνωριμίας της Rodial με την Τατιάνα Μπλάτνικ σε πρώτο πλάνο

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την επιτυχημένη επιχειρηματία και ιδρύτρια της Rodial, η οποία ανέλυσε τη φιλοσοφία πίσω από τα ξεχωριστά καλλυντικά της σειράς.

Η Rodial ιδρύθηκε το 1999 στο Λονδίνο και αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη σε 35 χώρες και σε πάνω από 2.000 πολυτελή πολυκαταστήματα παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Selfridges, Harrods και Neiman Marcus.

Τα Hero προϊόντα της μάρκας, όπως το Snake Serum, το Dragon’s Blood Sculpting Gel, το VIT C Brightening Pads και το Banana Lowlighter επιλέγονται από διασημότητες και influencers παγκοσμίως.

Η Rodial ανήκει πια στο χαρτοφυλάκιο της RELIA Trading, ενός από τους μεγαλύτερους διανομείς προϊόντων εξειδικευμένης περιποίησης δέρματος, προηγμένων τεχνολογιών ευεξίας και εξοπλισμού γυμναστικής στην Κύπρο. Σήμερα, δραστηριοποιείται σε 8 χώρες, ενώ κατέχει κι άλλες πολλές αγαπημένες μάρκες στο portfolio της, όπως ELEMIS, AUGUSTINUS BADER, IS CLINICAL, CODAGE κ.ά.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το event:

Δρ. Αναστασία Τζούμα, Τέα Πρέλεβιτς

Κατερίνα Γκαγκάκη

Έλενα Γαλύφα, Μαρία Χατζηστεφανή

Ιωάννης Χαραλάμπους, Χριστίνα Πολίτη