Θανάσης Αλευράς: «Γιατί τόσος θυμός; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»
TV Gossip

Θανάσης Αλευράς: «Γιατί τόσος θυμός; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»

Θανάσης Αλευράς: «Γιατί τόσος θυμός; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;»

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για τη Eurovision

Την απάντησή του στο κύμα αρνητικής κριτικής που δέχτηκε – μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα – για την παρουσίαση της Eurovision μίλησε ο Θανάσης Αλευράς στη realLife και τη Νίκη Κώτσου.

Παράλληλα, ο ηθοποιός απάντησε και στο θέμα που συζητήθηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές για το αν πληρώθηκαν ή όχι από την ΕΡΤ.

«Θεωρώ ότι και το κομμάτι της παρουσίασης αντιμετωπίστηκε όπως το τραγούδι της Μαρίνας. Δεν μας ψήφισαν οι εθνικές επιτροπές καθόλου. Δεν αρέσαμε καθόλου στους σοβαρούς δημοσιογράφους αυτής της χώρας αλλά μας έδωσε ψήφους το κοινό», δηλώνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Όπως και η Μαρίνα ήρθε 8η στο κοινό, έτσι πήραμε κι εμείς πολύ θετικά σχόλια από πολύ κόσμο, που πέρασε ωραία μαζί μας εκείνα τα βράδια. Επίσης, και εμένα δεν μου αρέσουν οι μπάμιες. Αλήθεια, δεν μου αρέσουν καθόλου. Με σόκαρε, λοιπόν, ο τρόπος. Δεν έχω θέμα με το να διαφωνεί κάποιος με το πώς έκανα τη δουλειά μου. Έτσι κι αλλιώς… I did it my way».

Αυτό που καταλόγισαν στον Ζερόμ Καλούτα ήταν ότι είπε τον Άγιο Μαρίνο νησιωτικό κράτος…

«Ναι, ο Άγιος Μαρίνος δεν είναι νησί αλλά δεν πρόλαβα να το διορθώσω κι εγώ από την ταχύτητα της ροής της βραδιάς. Επίσης, θύμωσαν που δεν ήξερα και την πριγκίπισσα της Σουηδίας. Συγνώμη που δεν ξέρω τα βασιλικά πρόσωπα».

«Δεν πήρα χρήματα, δεν πήρα κάποια αμοιβή. Ευτυχώς που δεν έβλεπα τα σχόλια και δεν πρόλαβα να επηρεαστώ. Το να μη σου αρέσει κάτι το καταλαβαίνω. Είναι αυτό που λέγαμε και με τη Μαρίνα Σάττι… Με τόσο θυμό, όμως, γιατί; Και να σε λένε και ηλίθιο στην τηλεόραση;».

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Αλευράς: Η ανάρτηση μετά τη Eurovision – «Κανείς δεν μπορεί να μας τη “λερώσει”»