Θανάσης Βέγγος: «Τι αλλάζει που έχω πάρει το βάπτισμα της Επιδαύρου; Έχω πάλι τρακ»
TV Gossip

Θανάσης Βέγγος: «Τι αλλάζει που έχω πάρει το βάπτισμα της Επιδαύρου; Έχω πάλι τρακ»

Θανάσης Βέγγος: «Τι αλλάζει που έχω πάρει το βάπτισμα της Επιδαύρου; Έχω πάλι τρακ»

Η δεύτερη εμφάνισή του στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Ο Θανάσης Βέγγος είναι από τους πιο ανυπέρβλητους ηθοποιούς της εποχής του, που το ταλέντο του δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός.

Το Elena’s Diary Blog δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη δεύτερη εμφάνισή του στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Αν και η εμπειρία του ήταν χρόνια, το τρακ του υπήρχε εκεί σαν πρωτάρης.

«Ο Θανάσης Βέγγος, γενειοφόρος έπειτα από αίτημα του σκηνοθέτη Γιώργου Μιχαηλίδη να αλλάξει την εικόνα του, δέχεται μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Δημήτρη Πιατά, τα συγχαρητήρια του Νικήτα Τσακίρογλου έπειτα από την παράσταση των «Αχαρνέων» του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο το 1998. Ήταν η δεύτερη εμφάνιση του Θανάση Βέγγου στο αρχαίο θέατρο, τρία χρόνια μετά την μεγάλη του επιτυχία ως «Τρυγαίος» στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη.

Ο ίδιος ο αξέχαστος ηθοποιός θα έλεγε στο «Βήμα» λίγο πριν την πρεμιέρα: «Αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να είμαστε καλά. Ο πυρετός της πρόβας είναι στο 39 αυτές τις μέρες. Τι αλλάζει που έχω πάρει το βάπτισμα της Επιδαύρου; Εχω πάλι τρακ. Οχι στον βαθμό της προηγούμενης φοράς. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα έτοιμος, ποτέ. Σε ό,τι και αν έκανα. Μια ζωή στην τσίτα ήμουν. Δεν ηρεμώ ποτέ. Είμαι της… αγχωτικής κωμωδίας εγώ. Οπως μου το είχε γράψει ο Γιάννης Σολδάτος. Το άγχος είναι η σπεσιαλιτέ μου. Μόνο στον άλλο κόσμο θα ηρεμήσω», γράφει η ανάρτηση στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Θανάσης Βέγγος: 10 χρόνια χωρίς τον «καλό μας άνθρωπο»