Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις: 10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (6-7/1)
TV Gossip

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις: 10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (6-7/1)

Θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις: 10 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο (6-7/1)

Παραστάσεις και συναυλίες που κάνουν πρεμιέρα και εκθέσεις που ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιανουαρίου 2024 και αξίζει να βάλετε στην ατζέντα σας!

Δεν ξέρετε πώς να περάσετε ποιοτικά το Σαββατοκύριακό σας; Εμείς σας έχουμε 10 προτάσεις για να γεμίσετε τις ώρες σας πολύ όμορφα!

Θέατρο

Ο Πατέρας, του Φλοριάν Ζελέρ στο Σύγχρονο Θέατρο

Η Ελένη Σκότη παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο το δημοφιλές έργο του Φλοριάν Ζελέρ, «O Πατέρας». Ένα ασφυκτικό δράμα το οποίο πραγματεύεται τα όρια των σχέσεων μέσα σε μια οικογένεια, που θα δοκιμαστούν και θα επαναπροσδιοριστούν όταν ο πατέρας θα νοσήσει από Αλτσχάιμερ. Ο Περικλής Μουστάκης και η Ιωάννα Παππά πρωταγωνιστούν στο αριστούργημα του Γάλλου συγγραφέα με τέσσερις αξιόλογους ηθοποιούς να ολοκληρώνουν τον θίασο: τον Αλέξανδρο Κωχ, τη Λίλη Τσεσματζόγλου, τον Κωνσταντίνο Σειραδάκη, και την Καλλιόπη Παναγιωτίδου.

Παραστάσεις: Τετάρτη στις 18:15, Πέμπτη στις 21:00, Σάββατο στις 21:15, Κυριακή στις 18:00.

Εισιτήρια: Από 15€. Προπώληση: more.com.

Σύγχρονο Θέατρο, Ευμολπιδών 45, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0346 4380.

Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου υπογράφει ο Πέτρος Ζούλιας και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός Νένα Μεντή. Το έργο διαδραματίζεται στη Ζάκυνθο και αποτελεί τη θεατρική διασκευή ενός μικρού θεατρικού διηγήματος, με τον ομώνυμο τίτλο. Στην άλλοτε αρχοντική οικογένεια των Βαλέρηδων, μόνο η γριά Βαλέραινα γνωρίζει τη συνταγή που γιατρεύει μια αρρώστια των ματιών. Έχει ορκιστεί ότι θα την κρατήσει μυστική και θα παρέχει το φάρμακο αφιλοκερδώς σε όποιον το έχει ανάγκη. Η φτώχεια όμως έρχεται να κλονίσει την οικογένεια και να δοκιμάσει τη στάση των ηρώων απέναντι στο χρήμα και τις ηθικές αξίες. *Παίζουν: Νένα Μεντή, Νίκος Νίκας, Βασιλική Τρουφάκου, Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος κ.α.

Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή 21:00.

Εισιτήρια: VIP: 50€, Ζώνη Α: 40€, Ζώνη Β: 30€, Ζώνη Γ: 25€, Ζώνη Δ: 25€, Πλαϊνές Θέσεις: 14€, Θεωρείο Α: 14€, Θεωρείο Β: 12€. Ισχύουν ειδικές τιμές για Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, νέους έως 26 ετών & ανέργους. Ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις (από 20 άτομα και πάνω) και οικογενειακά εισιτήρια. Προπώληση: hellenic-cosmos.gr.

Θέατρον, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος. Τηλ: 212 254 0000. Ε: [email protected]

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr