Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της
TV Gossip

Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της

Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της

Πού εμφανίστηκε η ηθοποιός μετά το τέλος της σχέσης της με τον Γρηγόρη Πετράκο

Την απόφαση να χωρίσουν, ύστερα από 10 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών, πήραν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, μία είδηση που κανείς δεν περίμενε, όταν είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι λόγοι που φαίνεται ότι το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους, είναι σύμφωνα με τη Real Life και την Κορύνα Μανταγάρη, κυρίως ιδεολογικοί, ωστόσο για το πρώην ζευγάρι, βασική προτεραιότητα είναι η προστασία των παιδιών τους.

Η εμφάνιση της ηθοποιού

Η Θεοφανία Παπαθωμά, αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της, προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να πέσουν οι τόνοι.

Δύο μήνες μετά την είδηση του χωρισμού, η ηθοποιός εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2/12, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στο κέντρο της Αθήνας, στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε για την επανέκδοση του βιβλίου της, «Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη».

Η Θεοφανία Παπαθωμά επέλεξε ένα σύνολο αποτελούμενο από φούστα και πουκάμισο σε μωβ χρώμα, ήταν ελαφρώς μακιγιαρισμένη, με πιασμένα τα μαλλιά της, ήρεμη και ευδιάθετη.

Δείτε φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμα

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια σχέσης;