Το Fame Story το έριξε έξω! Ξεσήκωσε ο Νίκος Κοκλώνης τους θαμώνες του Nox
TV Gossip

Το Fame Story το έριξε έξω! Ξεσήκωσε ο Νίκος Κοκλώνης τους θαμώνες του Nox

Το Fame Story το έριξε έξω! Ξεσήκωσε ο Νίκος Κοκλώνης τους θαμώνες του Nox

Μία ξεχωριστή βραδιά

Mια ξεχωριστή βραδιά στο NOX, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας του Fame Story τo βράδυ της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου.

Η Αριστέα Αλεξανδράκη, που έκανε, σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, την καλύτερη εμφάνιση στο τελευταίο, 10ο live του μουσικού σόου, εξασφάλισε το προνόμιο να τραγουδήσει ζωντανά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Γκάζι.

Μάλιστα, η ίδια έφτασε νωρίτερα εκεί για να κάνει μια σύντομη πρόβα και ακολούθησαν με το βαν της παραγωγής οι υπόλοιποι συμμετέχοντες.

Στη διάρκεια του προγράμματος, όταν ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα συ νυπάρχουν επί σκηνής ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, υποδέχτηκαν την Αριστέα, η οποία τραγούδησε το I have nothing της Γουίτνεϊ Χιούστον, που είχε ερμη- νεύσει μοναδικά στο τελευταίο live του Fame Story.

Στο τέλος της βραδιάς όλοι οι σπουδαστές βρέθηκαν εναλλάξ στην πίστα του NOX τραγουδώντας αποσπάσματα από τα τραγούδια με τα οποία έχουν διαγωνιστεί στο σόου.

Στα highlights της βραδιάς, η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε στη σκηνή τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος τραγουδώντας το Μάτι έχω καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Διαβάστε επίσης

Fame Story: Ανατροπή στις αποχωρήσεις πριν από τον ημιτελικό!