Το προξενιό της Ιουλίας: Η μεταμόρφωση της Ευγενίας Ξυγκόρου σε Ιουλία Προβιού…
TV Gossip

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μεταμόρφωση της Ευγενίας Ξυγκόρου σε Ιουλία Προβιού…

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μεταμόρφωση της Ευγενίας Ξυγκόρου σε Ιουλία Προβιού…

Η ανάρτηση της πρωταγωνίστριας της σειράς

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού κάθε επεισόδιο είναι και ένα σοκ.

Ιδίως τα πλάνα που αφορούν το μέλλον των ηρώων αφήνουν συνεχώς ερωτηματικά.

Τη μία μπορεί να υποπτεύεσαι ως δράστη τον Χρήστο και την άλλη ανατρέπονται όλα!

Μυστικά που γνωρίζουν όλοι αλλά κανείς δεν μιλά και που οδήγησαν στο πιο αναπάντεχο και μακάβριο γεγονός, αυτό της δολοφονίας του Γιωργίκη.

Ωστόσο, μπορεί η σειρά να φροντίζει να μας γυρνά σε εποχές δύσκολες και να προβάλλει σκληρά συναισθήματα, στα γυρίσματα το κλίμα είναι τελείως διαφορετικό.

Η Ευγενία Ξυγκόρου που υποδύεται την Ιουλία μοιράστηκε φωτογραφία με το πριν και το μετά των μαλλιών της.

Από το φυσικό σγουρό της μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα εποχής!

Τι θα δούμε στο αποψινό (16/4) επεισόδιο;

Η συνάντηση στο νεκροταφείο του Τυρνάβου κατά τη διάρκεια του ψυχοσάββατου, μεταξύ των δυο παλιών εραστών, Στάσας Σκούταρη και Στράτου Ραζίνη, θα κλείσει κάποιες παλιές πληγές και θ’ ανοίξει καινούργιες, ανατρέποντας έτσι κάθε καινούργια ισορροπία που έχει δημιουργηθεί. Όσα δεν έχουν ειπωθεί, θα ειπωθούν και όσα δεν έχουν γίνει θα γίνουν, μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων οικογενειών, με μοιραίους πρωταγωνιστές, εκτός από την Στάσα και τον Στράτο, τον Στασινόπουλο, αλλά και τον Ρήγα, την Κυριακούλα, αλλά και τον Ζαφείρη, ακόμα και τον «τρελό του χωριού» τον συμπαθέστατο Ζήση, που θα δώσει άθελά του το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων. Το αποτέλεσμα, θα φέρει μια νέα ισορροπία τρόμου στον Τύρναβο, κάτι που δεν αργούν να αντιληφθούν, τόσο ο Γρηγόρης, όσο και η Αλεξάνδρα, την ώρα που στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία έχει κάθε λόγο ν’ ανησυχεί για τις νέες περιπέτειες που μπαίνει η οικογένειά της. Σ’ αυτές τις περιπέτειες, ο Γιωργίκης, θα σταθεί δίπλα της, αγνοώντας πως την ίδια στιγμή στην Αθήνα, η Στεφανία επισκέπτεται την ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται ο Χρήστος, προκειμένου να τον δει, συνοδευόμενη από έναν ακόμα αντίπαλο του Γιωργίκη.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Δεν συγκρατούν τις ορμές τους Δέσπω – Γιωργίκης – «Καλά ρε σιχαμένε, μπροστά στην κούνια του μωρού;»