Βάσια Παναγοπούλου: Γιατί αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές;
TV Gossip

Βάσια Παναγοπούλου: Γιατί αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές;

Βάσια Παναγοπούλου: Γιατί αποσύρει την υποψηφιότητά της από τις εκλογές;

Όσα ανακοίνωσε η ηθοποιός

Αποσύρεται τελικά η Βάσια Παναγοπούλου από υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Η ηθοποιός και παραγωγός αρχικά ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη και μετά την απόσυρσή του με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τελικά όμως με μακροσκελή της ανάρτηση δήλωσε ότι αποσύρεται οριστικά.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε:

«Τις τελευταίες ημέρες προβληματίστηκα δυστυχώς για το πόσο θα καταφέρω να είμαι απόλυτα αφιερωμένη στον αγώνα που θα πρέπει προεκλογικά να δοθεί και αυτό γιατί υπάρχουν επαγγελματικοί λόγοι που με αναγκάζουν να απουσιάσω εκτός Ελλάδος για το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν μου έχει χαριστεί στη ζωή μου και για όσα έχω πετύχει έχω εργαστεί σκληρά. Δεν πιστεύω στους “προβεβλημένους” υποψήφιους γιατί έχω δώσει μάχες για θέματα που αφορούν τον Πολιτισμό και δεν αρκέστηκα ποτέ στην οποιαδήποτε «αναγνωρισιμότητα» και με αυτή την έννοια δεν είναι στη φύση μου να είμαι «διακοσμητικό» στοιχείο αλλά μόνο απόλυτα ενεργή και μάχιμη. Έχω αυξημένο το αίσθημα ευθύνης σε ό,τι αναλαμβάνω.

Ως εκ τούτου, ευχαριστώ όλους εσάς που με πιστεύετε και με τιμάτε με την υποστήριξη σας αλλά και τον Νίκο Χαρδαλιά που με τίμησε με την επιλογή του. Αποσύρω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής αλλά παραμένω στο πλευρό του σε οτιδήποτε εκείνος κρίνει ότι μπορώ να φανώ χρήσιμη στους πολίτες της Αττικής στην οποία κατοικώ και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Και φυσικά θα είμαι παρούσα σε κάθε μάχη Οι αγώνες για τη ζωή που μας αξίζει να ζούμε είναι μπροστά μας και οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες».

Η ηθοποιός που την σεζόν που πέρασε την απολαμβάναμε – και θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε και τη νέα- στη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς» μίλησε και στο okmag.gr και εξήγησε γιατί έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί.

Δείτε τι είπε στο okmag.gr για το θέμα