Βασίλης Καρράς: Αποχαιρέτησαν με τη «Νύχτα Ξελογιάστρα» τον λαϊκό βάρδο – Ανατριχιαστικές εικόνες
TV Gossip

Βασίλης Καρράς: Αποχαιρέτησαν με τη «Νύχτα Ξελογιάστρα» τον λαϊκό βάρδο – Ανατριχιαστικές εικόνες

Βασίλης Καρράς: Αποχαιρέτησαν με τη «Νύχτα Ξελογιάστρα» τον λαϊκό βάρδο – Ανατριχιαστικές εικόνες

Καρέ καρέ ό,τι συμβαίνει

Κρατώντας η μία την άλλη μπήκαν στην εκκλησία της Του Θεού Σοφίας η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα και Ειρήνη για να τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία για τον αξέχαστο τραγουδιστή που «έφυγε» την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα δύο πλέον προσφιλή του πρόσωπα να κρατάνε η μία την άλλη, και ειδικά η Ειρήνη τη μητέρα της που μπήκε υποβασταζόμενη στην εκκλησία ενώ πλήθος κόσμου συρρέει από το πρωί για να αποχαιρετήσει τον καλλιτέχνη.

Η μονάκριβη κόρη του Βασίλη Καρρά προσπαθούσε να παρηγορήσει τη μητέρα της που δεν σταμάτησε να κλαίει από τη στιγμή που το φέρετρο βγήκε από το όχημα μέχρι να μπει στην εκκλησία.

Συντετριμμένες από την απώλεια του Βασίλη Καρρά η σύζυγος και η κόρη του

Ήδη έχει δοθεί παράταση στο λαϊκό προσκύνημα μέχρι το απόγευμα προκειμένου οι χιλιάδες θαυμαστές του Βασίλη Καρρά να δείξουν για άλλη μια φορά την αγάπη τους σε εκείνον.

Ανάμεσα στα στεφάνια που βρίσκονται έξω από τον ναό διακρίνονται αυτά που έστειλαν οι Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Θοδωρής Ζαγοράκη.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας στον ναό για το ύστατο χαίρε στον Βασίλη Καρρά

Δακρυσμένοι και συγκλονισμένοι με την απώλεια του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή και οι συνάδελφοί του. Πλήθος καλλιτεχνών έδωσε το παρών στο λαϊκό προσκύνημα περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Βασίλη Καρρά.

«Λίγες μέρες πριν ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα και πήγαμε σε ένα εστιατόριο και φάγαμε. Ξαφνικά, έμαθα πως ο αγαπημένος μου συνάδελφος και πάνω από όλα γιατί ήμασταν σαν αδέρφια έφυγε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, να το θυμούνται. Εγώ τον Βασίλη θα τον νοιάζομαι» ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου.

Μόλις η σορός του Βασίλη Καρρά έφτασε στον ιερό ναό, το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναξε «αθάνατος», ενώ αρκετοί άρχισαν να τραγουδούν τις μεγάλες του επιτυχίες.

Κατά την έξοδο της σορού από τον ιερό ναό ακολούθησαν ανατριχιαστικές σκηνές. Ορχήστρα έπαιξε με μπουζούκι τη «Νύχτα Ξελογιάστρα»με το πλήθος να τραγουδά τιμώντας τον μεγάλο λαϊκό βάρδο/

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Καρράς: Η στιγμή που η σύζυγος και η κόρη του συνοδεύουν το φέρετρο στην εκκλησία – 30 λεωφορεία από Αθήνα για να αποτίσουν τιμές

Φωτογραφίες: NDP