Βασίλης Καρράς: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Νίκου Κοκλώνη  – «Δεν μπορώ να το πιστέψω»
TV Gossip

Βασίλης Καρράς: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Νίκου Κοκλώνη – «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Βασίλης Καρράς: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Νίκου Κοκλώνη  – «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Ο CEO της Barking Well Media αποχαιρέτησε δημόσια τον καλό του φίλο

Σαν κεραυνός έπεσε η τραγική είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, τους συνεργάτες και σε όσους τον αγάπησαν μέσα από τις αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες του.

Μουδιασμένος ο Νίκος Κοκλώνης με τα θλιβερά νέα καθώς υπήρξε στενός φίλος του γνωστού ερμηνευτή.

Ο CEO της Barking Well Media αποχαιρέτησε δημόσια μέσα από ανάρτηση στα social media τον Βασίλη Καρρά με λόγια που ραγίζουν καρδιές.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω Βασίλη μου. Ραγίζει η καρδιά μου. Την ίδια στιγμή όμως γεμίζει με τόσο γλυκές στιγμές. Υπέροχες αναμνήσεις… Τραγούδια που έχουν στιγματίσει τη ζωή μας και έχουν τον μοναδικό ήχο της φωνάρας σου. Θα μας λείψεις αφάνταστα αλλά θα είσαι πάντα εδώ. Σε κάθε στιγμή με ανεξάντλητη δύναμη συναθσήματος. Σ΄αγαπώ πολύ φίλε. Ήσουν δύναμη ήσουν άρχοντας ακόμα και στα πολύ δύσκολά σου. Καλό παράδεισο φίλε μου. Θα τον κάνεις ακόμα πιο όμορφο με τις μελωδίες σου.

Κουράγιο και δύναμη στην υπέροχη οικογένειά σου. Όλη η Ελλάδα θρηνεί αλλά εύχεται για σένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους σου που αφήνεις πίσω, στέλνει αγάπη και ευχές για ανάπαυση με τόση αληθινή, ανεξάντλητη αγάπη, που τελικά απαλύνει τον θρήνο. Καλό ταξίδι μοναδικέ μου, ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ Βασίλης Καρράς».