Βασίλης Κικίλιας: Η ευχή για τον γιο του να τον δει εύζωνα
TV Gossip

Βασίλης Κικίλιας: Η ευχή για τον γιο του να τον δει εύζωνα

Βασίλης Κικίλιας: Η ευχή για τον γιο του να τον δει εύζωνα

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Στο κέντρο της Αθήνας για τη μαθητική παρέλαση, μαζί με τον γιο του και τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, βρέθηκε ανήμερα της Εθνική μας επετείου, ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, βρέθηκε στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και τράβηξε φωτογραφία τον μικρό Παναγιώτη Αντώνη, να παρακολουθεί την αλλαγή φρουράς των ευζώνων.

Μάλιστα, στην ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram ο Βασίλης Κικίλιας, ευχήθηκε να δει μια μέρα τον γιο του να φοράει τη στολή και να τιμά με αυτόν τον τρόπο τη χώρα μας.

«Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας. Μακάρι αγόρι μου να με αξιώσει ο Θεός να σε δω μια μέρα με τη στολή αυτή! Χρόνια πολλά σε όλους! Ψηλά οι σημαίες για τους ήρωες μας του 1940» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας, ανεβάζοντας τη φωτογραφία με τον γιο του.

View this post on Instagram

A post shared by Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Διαβάστε ακόμα

Βασίλης Κικίλιας: Η ανάρτηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά