Βασίλης Πορφυράκης: «Στο J2US η Ματίνα είχε ένα φως μέσα της»
TV Gossip

Βασίλης Πορφυράκης: «Στο J2US η Ματίνα είχε ένα φως μέσα της»

Βασίλης Πορφυράκης: «Στο J2US η Ματίνα είχε ένα φως μέσα της»

Όσα είπε για το δημοφιλές σόου

Με νέο τραγούδι, το «Παραμιλάς» έρχεται φέτος το καλοκαίρι ο Βασίλης Πορφυράκης και μίλησε στο okmag.gr για αυτό και για τη συμμετοχή του στο J2US ως coach της συντρόφου του, Ματίνας Νικολάου.

«Ήταν μια πανέμορφη εμπειρία. Ανακαλύψαμε και οι δυο μας, πώς ταιριάζουν οι χροιές μας. Παρόλο που είμαστε μαζί πέντε χρόνια, δεν το είχαμε δουλέψει αυτό. Την επόμενη μέρα που τελείωσε το J2US σκεφτόμασταν “πού είναι η ωραία μας παρέα;”.

Ήταν ένα όμορφο ταξίδι και η επικοινωνία ήταν μοναδική. Και πάνω από όλα, αυτό που ζήσαμε με τον Νίκο ήταν μια όμορφη εμπειρία που μας άφησε χαρά.

Αν ξαναγίνει κάτι και κάνει ο Νίκος ένα J2US που θα έχει μέσα παλιά ζευγάρια που πήγαν καλά, ένα J2US All Star θα πω το “ναι” από την πρώτη στιγμή.

Δεν το περιμέναμε ότι θα έχει τέτοια επιτυχία.  Δεν περιμέναμε ότι θα ήμασταν έτσι στη σκηνή μαζί.

Η Ματίνα με εκτιμά για τη δουλειά μου κι εγώ εκείνη για τη δική της.

Στο J2US, όμως, πρέπει και να τραγουδάς και η Ματίνα τα πήγε πολύ καλά. Είχε ένα φως μέσα της και ήθελε να φύγει και λίγο η Βάνια από πάνω της, που τώρα τελειώνει. Ήταν η στιγμή να το ζήσει.

Περάσαμε πραγματικά πολύ όμορφα. Έτυχε να είναι έτσι και ο κύκλος του J2US που βρεθήκαμε και γίναμε όλοι μια μεγάλη παρέα. Πηγαίναμε και κάναμε μια γιορτή το Σάββατο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο okmag.gr