Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν είμαι παιδί του Instagram και του Tinder»
TV Gossip

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν είμαι παιδί του Instagram και του Tinder»

Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν είμαι παιδί του Instagram και του Tinder»

«Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την αρχή της σχέσης μας»

Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Παπαδοπούλου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μακροχρόνια σχέση της με τον Θάνο Τοκάκη.

Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε τη φετινή σεζόν μέσα από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Στα σύρματα.

«Εγώ είμαι μιας παλαιότερης γενιάς, δεν είμαι παιδί του Instagram και του Tinder. Φαντάζομαι ότι αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις ανθρώπινες σχέσεις, γιατί αποκτάς κάτι από απόσταση και δεν βρίσκεσαι ποτέ. Μπορεί να μιλάς 3 μήνες με κάποιον και να μην έχεις έρθει σε επαφή, να τον αγγίξεις, να τον μυρίσεις.

Οι σχέσεις είναι δύσκολες, γιατί υπάρχει πολύς φόβος, μεγάλη συναισθηματική πίεση. Δεν είμαστε ανοιχτοί, κλεινόμαστε λόγω των φόβων μας και του εγωισμού μας.

Υπάρχει δυσκολία στο άνοιγμα και στην επικοινωνία. Βέβαια, με κάποιον τρόπο τελικά συμβαίνουν τα πράγματα. Αν είναι να τον βρεις, θα τον βρεις τον άνθρωπό σου.

Με τους φίλους μου έχουμε περάσει από 40 κύματα. Σκοπός μας είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να υπάρχουμε ο ένας για τον άλλο. Με τον Θάνο δεν έχει αλλάξει κάτι 7 χρόνια που είμαστε μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ βιώνω μέχρι στιγμής μόνο τα καλά της συνύπαρξης μαζί του, όσον αφορά το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί.

Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την αρχή της σχέσης μας. Είμαστε οικογένεια, έχουμε δύο σκυλιά υπέροχα, από ‘κει και πέρα ό,τι θέλει ο Θεός».

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Παπαδοπούλου-Θάνος Τοκάκης: «Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα»