Βίκυ Χαντζή: «Λέω την αλήθεια μου και βάζω τα όριά μου»
TV Gossip

Βίκυ Χαντζή: «Λέω την αλήθεια μου και βάζω τα όριά μου»

Βίκυ Χαντζή: «Λέω την αλήθεια μου και βάζω τα όριά μου»

Η δημοσιογράφος θα ήθελε μια εκπομπή σαν αυτή της Oprah Winfrey

Για το δημοσιογραφικό της μέλλον, μίλησε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χαντζή στη RealLife και την Πολυξένη Καραμίχα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ποιος είναι ο στόχος της για το μέλλον.

«Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις σε μία δουλειά που αφιερώνουμε πάνω από 10-12 ώρες της ζωής μας δεν είναι αδυναμία, είναι σοφία. Οι κόκκινες γραμμές, βέβαια, είναι μια συμφωνία που έχω κάνει χρόνια με τον εαυτό μου και τηρώ απαρέγκλιτα», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Λέω την αλήθεια μου και βάζω τα όριά μου, έχοντας ωστόσο ενσυναίσθηση και σεβασμό στις ανάγκες του συναδέλφου. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που ωφελεί την ψυχική σου ισορροπία και ηρεμία είναι να συμπορευτείς και όχι να ανταγωνιστείς τον άλλον»,  πρόσθεσε και συνέχισε:

«Για μένα η εκπομπή-πρότυπο όσον αφορά την αξία που προσφέρει στον τηλεθεατή αποτελεί διαχρονικά αυτή της Oprah Winfrey, Super Soul, που εστιάζει σε θέματα προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης του ανθρώπου. Αυτό είναι το είδος της τηλεόρασης που έχω στόχο να υπηρετήσω στο μέλλον».

Για τα θέματα του ρεπορτάζ που συνεχίζουν να τη δυσκολεύουν, απάντησε η παρουσιάστρια του «Alpha τώρα»: «Τα θέματα που αφορούν την απώλεια, την ασθένεια και τον πόνο των συνανθρώπων μας».

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: «Τέτοιο βάθος θα έπρεπε να έχει και η καταδίκη τους. Δεν δικαιούνται να ζουν ανάμεσά μας»