Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκωδικοποίησε το προφίλ των εμπρηστών – «Τα συμπεράσματα προκαλούν ανατριχίλα»
TV Gossip

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκωδικοποίησε το προφίλ των εμπρηστών – «Τα συμπεράσματα προκαλούν ανατριχίλα»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκωδικοποίησε το προφίλ των εμπρηστών – «Τα συμπεράσματα προκαλούν ανατριχίλα»

Η ανατριχιαστική ανάρτηση στο Instagram

Με την ιδιότητα του ποινικολόγου εξέτασε τα προφίλ των εμπρηστών που είναι υπεύθυνοι για κάποιες από τις πυρκαγιές που προκλήθηκαν στη χώρα μας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Τα συμπεράσματά της, τα οποία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, προκαλούν ανατριχίλα.

«Η ΤΡΈΛΑ ΠΆΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΆ τελικά! Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσω το προφίλ των εμπρηστών, έφτασα σε συμπεράσματα που προκαλούν ανατριχίλα. «Ψυχικά διαταραγμένος πρώην δικηγόρος, συνελήφθη στην Αυλώνα για εμπρησμό!» «Εποχικός πυροσβέστης, συνελήφθη στην Κεφαλλονιά για εμπρησμό και μάλιστα ομολόγησε ότι έχει βάλει άλλες 5 φωτιές στην περιοχή, τα προηγούμενα χρόνια!» (Πόσο άρρωστο!!) «Ο 20χρονος Γερμανός που συνελήφθη για εμπρησμό στη Ρόδο και μάλιστα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για την πράξη του, θεωρήθηκε ότι τελούσε υπό ψυχική ένταση λόγω μετεφηβικής ηλικίας.» !!!!!

Ερευνώντας λοιπόν τα στατιστικά στοιχεία και προηγούμενων ετών με τη βοήθεια συναδέλφων ποινικολόγων, με φρίκη διαπίστωσα ότι στις 100 περιπτώσεις εμπρησμών από πρόθεση, σχεδόν οι 80 (δραματική ποσόστωση!) αφορούσαν άτομα με διαστροφή και ψυχική διαταραχή! Σε τέτοιο βαθμό που η θέα της πυρκαγιάς τους προκαλούσε ερωτική ηδονή! Έλεος πια! Η απόλυτη παράνοια!! Την οποία δυστυχώς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καμία…διάνοια!

Διότι εν προκειμένω, μιλάμε για σοβαρά ψυχιατρικά περιστατικά! Για ανθρώπους που χρήζουν βαριάς φαρμακευτικής αγωγής ή ακόμη και εγκλεισμού, που απλά δεν παίρνουν τα φάρμακά τους. Παίρνουν όμως τα βουνά, και κουβαλάνε εκεί την τρέλα τους! Καταλήγοντας με τα όσα συμβαίνουν, να παίρνουμε τα ψυχοφάρμακα όλοι οι υπόλοιποι…..» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε ακόμα

Ζέτα Δούκα: «Αυτή η γη θα μας αφανίσει. Όλους!»