Βλάσσης Χολέβας: «Η συνύπαρξη με την μητέρα μου στο ατελιέ είναι επεισοδιακή»
TV Gossip

Βλάσσης Χολέβας: «Η συνύπαρξη με την μητέρα μου στο ατελιέ είναι επεισοδιακή»

Βλάσσης Χολέβας: «Η συνύπαρξη με την μητέρα μου στο ατελιέ είναι επεισοδιακή»

Η κόρη του, η μητέρα του και οι φήμες για την προσωπική του ζωή

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Πάνο Τσουκαρά, μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας και αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία με τη μητέρα του όσο και για τη σχέση που έχει με την κόρη του αλλά και τις φήμες για την προσωπική του ζωή.

Στο ατελιέ σου πλέον συνεργάζεσαι με τη μητέρα σου. Έχετε διαφωνίες; Σε συμβουλεύει;

Με τη μητέρα μου όχι μόνο συνεργάζομαι, αλλά ό,τι ξέρω το οφείλω σε εκείνη. Φυσικά, όπως σε όλες τις συνεργασίες που κάνουν οι γονείς με τα παιδιά τους, έτσι και στη δική μας υπάρχουν συνέχεια διαφωνίες, οι οποίες όμως είναι μόνο πάνω στη δουλειά. Η συνύπαρξή μας είναι επεισοδιακή αλλά άκρως ενδιαφέρουσα.

Με την πρώην σύζυγό σου Άννα Βελοσόφσκι έχετε αποκτήσει μία κόρη, τη 13χρονη Μπέλλα, που ζουν μαζί στη Γερμανία. Είναι δύσκολο που το παιδί σου είναι μακριά;

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις τέτοια απόσταση από το παιδί σου και κυρίως το παιδί από τον γονιό του, είτε είναι πατέρας είτε μητέρα. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, παρόλο που μπορεί να βλέπεστε από κοντά τρεις-τέσσερις φορές τον χρόνο. Μέσω της τεχνολογίας πλέον μπορείς να βλέπεις το παιδί σου κάθε μέρα, έστω και από μια οθόνη, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό, βασανίζονται και οι δύο πλευρές. Πολλές φορές το παιδί κάνει δύσκολες ερωτήσεις που δεν ξέρεις πώς να τις απαντήσεις και το μόνο που σε σώζει είναι να μιλάς με ειλικρίνεια. Είμαι από εκείνους τους γονείς που νιώθουν ότι δεν έχουν κάνει όσα έπρεπε για το παιδί τους και νιώθω συνέχεια την έλλειψη της καθημερινής επαφής.

Τα Μέσα σάς ήθελαν ζευγάρι με τη Μαρίνα Πατούλη, κάτι που δεν επιβεβαίωσες ποτέ. Πιστεύεις ότι ο έρωτας μπορεί να συνδέσει δύο ανθρώπους από τελείως διαφορετικούς χώρους;

Σαφέστατα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να τους κρατήσει για πολύ καιρό μαζί μια τέτοια συνθήκη. Πιστεύω ότι δύο άνθρωποι για να είναι καιρό και αγαπημένοι μαζί θα πρέπει να μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα, να μη βλέπουν ανταγωνιστικά τη σχέση τους, να χαίρονται ο ένας με την επιτυχία του άλλου και να αλληλοσυμπληρώνονται σε όλα τα επίπεδα.

Πρόσφατα η κάμερα του Mykonos Live TV σε κατέγραψε στα Ματογιάννια να περπατάς χέρι χέρι με την εντυπωσιακή ξανθιά συνοδό σου. Είναι η νέα σου σύντροφος;

Καμία σχέση, είναι φίλη και πελάτισσα η οποία ήθελε να πάμε στο μαγαζί να ψωνίσει και να γυρίσει στην παρέα της. Εκείνη μου ζήτησε να μου κρατήσει το χέρι, κάτι που με ξένισε αρχικά γιατί συνήθως δεν το συνηθίζω ούτε με σύντροφό μου, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί γενικά είμαι άνθρωπος της επαφής. Είναι αστείο που μου έχουν προσάψει διάφορες σχέσεις οι οποίες δεν ισχύουν. Δεν είναι δυνατόν με όποια τυχαίνει να με «πιάσουν» μαζί να μου τη χρεώνουν σαν σχέση.

Από τις μέχρι τώρα επιλογές σου επιβεβαιώνεται ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθές. Έχεις κάνει κάποια εξαίρεση στον κανόνα;

Δεν έχω καμία προτίμηση σε ξανθές ή μελαχρινές, έτυχε να παντρευτώ ξανθιά, με την οποία χώρισα. Έχω κάνει σχέσεις και με μελαχρινές και με ξανθές, νομίζω όμως ότι με μελαχρινή είχα πιο δυνατή και σταθερή σχέση και γενικά μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινές.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα

Διαβάστε επίσης

Βλάσσης Χολέβας: «Δεν κάναμε ποτέ παρέα. Μια φορά είχαμε βρεθεί για 7 λεπτά»