Adele: Αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον φίλο της Rich Paul
Κόσμος

Adele: Αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον φίλο της Rich Paul

Adele: Αποκαλύπτει πώς γνώρισε τον φίλο της Rich Paul

Δεν χρειάστηκε να τον βρει σε online dating καθώς τον γνώρισε με «παλαιομοδίτικο» τρόπο

Η Adele εμφανίστηκε δημόσια με τον φίλο της Rich Paul για πρώτη φορά στις 17 Ιουλίου, όταν μαζί με τον αθλητικό πράκτορα παρακολούθησαν αγώνα ΝΒΑ. Ο επιτυχημένος ατζέντης εκπροσωπεί αρκετούς σούπερ σταρ του ΝΒΑ, συμπεριλαμβανομένων των παικτών των Λος Άντζελες Λέικερς, LeBron James και Anthony Davis.

Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα η τραγουδίστρια του When We Were Young δεν μίλησε πουθενά για αυτή τη σχέση. Πρώτη φορά που αναφέρθηκε στο δεσμό της με τον αθλητικό πράκτορα Rich Paul ήταν στην ειδική εκπομπή στο CBS, Adele One Night Only, στην οποία ανέφερε ότι χάρη σε αυτή τη σχέση «αγαπά τον εαυτό της».

Μάλιστα, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι γενεθλίων πριν από χρόνια. Την περασμένη άνοιξη, περίπου την εποχή που πέθανε ο πατέρας της τραγουδίστρια το ζευγάρι ξανασυναντήθηκε. Τον Αύγουστο, μια πηγή είπε στο E! ότι η σχέση ήταν «θυελλώδης» και ότι η Adele ένιωθε άνετα να τη δημοσιοποιήσει.

Η Adele είπε στην Oprah Winfrey για τον Rich Paul: «Είναι απλά ξεκαρδιστικός. Είναι τόσο αστείος. Και πολύ έξυπνος. Πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπεις να κάνει αυτό που κάνει με μεγάλη ευκολία και πολύ ήρεμα. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να δω πώς είναι η αντίδρασή μου γενικά σε οτιδήποτε με πληγώνει τώρα που νιώθω τόσο ασφαλής με τον εαυτό μου και μιλάω και εκτός ρομαντισμού», πριν προσθέσει ότι για να την καταφέρει να της κλείσει ραντεβού της είπε ότι ήταν για «επαγγελματική συνάντηση».

Για τον χωρισμό της με τον Simon Konecki, με τον οποίο ήταν οκτώ χρόνια μαζί, είπε: «Εγώ, από πολύ μικρή ηλικία, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως όταν κάνω παιδιά, θα έμενα για πάντα. Θα ήμασταν αυτή η ενωμένη οικογένεια. Και το προσπάθησα, αλήθεια, για πολύ καιρό. Ήμουν απογοητευμένη για τον γιο μου, όμως. Και για εμένα. Σκεφτόμουν πως θα ήμουν αυτή η μία που σταμάτησε να ακολουθεί αυτό το μοτίβο».

Για το πως κατάφερε να χάσει βάρος πρόσθεσε: «Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα».