Adele: «Ντρεπόμουν που δεν τα κατάφερα στον γάμο μου. Πριν χωρίσω, έπινα πολύ, συντηρούσα όλη τη βιομηχανία οινοπνευματωδών»
Κόσμος

Adele: «Ντρεπόμουν που δεν τα κατάφερα στον γάμο μου. Πριν χωρίσω, έπινα πολύ, συντηρούσα όλη τη βιομηχανία οινοπνευματωδών»

Adele: «Ντρεπόμουν που δεν τα κατάφερα στον γάμο μου. Πριν χωρίσω, έπινα πολύ, συντηρούσα όλη τη βιομηχανία οινοπνευματωδών»

Το επίπονο διαζύγιο, το restart στη ζωή της και ο λόγος που έχασε μέσα σε δύο χρόνια 45 κιλά

Ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στην Adele, την καλλιτέχνιδα φαινόμενο που μετρά εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων σε όλον τον κόσμο, παρουσίασε το αμερικάνικο δίκτυο CBS την προηγούμενη βδομάδα, τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε αποκλειστικά ο Alpha.

Η Βρετανίδα σταρ ερμήνευσε τραγούδια από το νέα της δίσκο σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση στο Griffith Observatory στο Los Angeles ενώ παραχώρησε και συνέντευξη στην Oprah Winfrey.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για το διαζύγιό της, τον γιο της και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Το νέο της άλμπουμ σηματοδοτεί μία νέα εποχή μέσα από το οποίο επικοινωνεί πολύ προσωπικές της πτυχές.

«Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι “αυτό είναι πάρα πολύ δικό μου για να βγει προς τα έξω” αλλά δεν υπάρχει τίποτα τόσο τρομακτικό όσο όσα πέρασα τα τελευταία τρία χρόνια πίσω από κλειστές πόρτες» είπε αρχικά.

«Είχα εμμονή με τη στενή οικογένεια, γιατί δεν είχα ποτέ. Κι από πολύ μικρή ηλικία υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι όταν έκανα παιδιά θα μέναμε μία ενωμένη οικογένεια. Και το προσπαθήσαμε πολύ, απογοητεύτηκα για λογαριασμό του γιου μου και για μένα.

Πίστευα πως εγώ ήμουν αυτή  που θα σταματούσε την επανάληψη του ίδιου μοτίβου. Ντρεπόμουν που δεν τα κατάφερα στον γάμο μου» είπε αναφερόμενη στο διαζύγιο των δικών της γονιών.

Δεν χώρισε όμως μόνο με τον Simon Konecki αλλά και με τον παλιό της εαυτό. «Χώρισα με τον εαυτό μου. Μένω πολλές ώρες μόνη μου με τα συναισθήματά μου. Είναι μοναχικό. Παλιά, αν ένιωθα κάποο συναίσθημα έπαιρναν έναν φίλο. Αλλά όποτε παρατηρούσα τι ένιωθα καθόμουν και το βίωνα.

Σταμάτησα και να πίνω, αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Με γοήτευε το αλκοόλ γιατί μου πήρε τον μπαμπά μου. Όταν περνούσα δύσκολα πριν από δύο χρόνια, όταν είχα το διαζύγιο, το έκοψα. Όχι στην αρχή. Στην αρχή συντηρούσα όλη τη βιομηχανία οινοπνευματωδών. Μα όταν κατάλαβα ότι έπρεπε να δουλέψω με τον εαυτό μου το έκοψα κι άρχισα να ασκούμαι».

Η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι είναι καιρός να αλλάξει σελίδα στη ζωή της ήρθε τυχαία. «Θυμάμαι που ήμουν με τρεις φίλες μου μια φορά απαντούσαμε ερωτήσεις σε ένα περιοδικό και μία έλεγε “Πείτε κάτι που κανείς δεν ξέρει για εσάς” και τους είπα “Δεν είμαι ευτυχισμένη”. Όταν το ομολόγησα στις φίλες μου μετά αναρωτήθηκα “τι κάνω”, “γιατί το κάνω”».

Η Oprah τη ρώτησε και για τη θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της.

«Άρχισα να γυμνάζομαι από το άγχος μου, είχα τρομερές κρίσεις άγχους που με παρέλυαν, όχι για να χάσω το κιλά μου. Άρχισα να γυμνάζομαι κάθε μέρα, είχα ένα πρόγραμμα, όταν ήμουν χύμα. Το να γυμνάζομαι με έκανε να σταθώ στα πόδια μου».