Αγνώριστη η Billie Eilish στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue – Ποζάρει αλά Marilyn Monroe
Κόσμος

Αγνώριστη η Billie Eilish στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue – Ποζάρει αλά Marilyn Monroe

Αγνώριστη η Billie Eilish στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue – Ποζάρει αλά Marilyn Monroe

Και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική εκμετάλλευση

Μια διαφορετική φωτογράφιση – με δική της μάλιστα πρωτοβουλία- έκανε η Billie Eilish για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue. Η ποπ σταρ φωτογραφήθηκε με ξανθά μαλλιά, πόζαρε αλά Marilyn Monroe, έδειξε την απόλυτα θηλυκή της πλευρά και εντυπωσίασε.

«Όλα έχουν σχέση με αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», δηλώνει στο περιοδικό το κορίτσι – φαινόμενο και για πρώτη φορά μας δείχνει αυτήν τη διαφορετική εκδοχή τους εαυτού της, μιας και την έχουμε συνηθίσει με φαρδιά ρούχα και ένα πιο εκκεντρικό και ατημέλητο look.

Στη συνέντευξή της, ωστόσο, η Billie Eilish δηλώνει λάτρης της δεκαετίας του 1940 και των pin-up girls της δεκαετίας του 1950, ενώ αποκαλύπτει ότι η ιδέα για το εξώφυλλο ήταν δική της.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Και μπορεί η εμφάνιση να μας ξαφνιάζει, οι δηλώσεις, όμως, που κάνει παραμένουν πιστές στις δικές της αξίες και στην ελευθερία έκφρασης: «Αν θέλετε να κάνετε χειρουργική επέμβαση, πηγαίνετε. Αν θέλετε να φορέσετε ένα φόρεμα που κάποιος πιστεύει ότι σας μεγαλώνει, φορέστε το. Εάν αισθάνεστε ότι φαίνεστε καλά, τότε φαίνεστε καλά», είπε η Billie Eilish.

Η 19χρονη τραγουδίστρια μάλιστα, αναφέρθηκε και στο νέο της single με τίτλο Your Power, που μιλά για την κακοποιητική σχέση μεταξύ ενός νέου ανθρώπου από κάποιον μεγαλύτερο. «Δεν αφορά (σ.σ. το τραγούδι) πραγματικά ένα άτομο» λέει και εξηγεί: «Δεν ξέρω ένα κορίτσι ή μια γυναίκα που δεν είχε μια περίεργη εμπειρία ή μια πολύ κακή εμπειρία. Και οι άνδρες – τα νεαρά αγόρια υφίστανται εκμετάλλευση συνεχώς».