Alyssa Milano: Η συγκλονιστική της περιγραφή για τον κορονοϊό και το repost του Βασίλη Κικίλια
Κόσμος

Alyssa Milano: Η συγκλονιστική της περιγραφή για τον κορονοϊό και το repost του Βασίλη Κικίλια

Alyssa Milano: Η συγκλονιστική της περιγραφή για τον κορονοϊό και το repost του Βασίλη Κικίλια

Ως παράδειγμα ότι ο Covid δεν είναι fake news

Άλλη μία χολιγουντιανή star δημοσιοποίησε τη σοβαρή της περιπέτεια με τον κορονοϊό. Ο λόγος για την Alyssa Milano, που έγινε γνωστή από νεαρή ηλικία στη σειρά Who’s the boss.

Στο ποστ της εμφανίζεται με μάσκα οξυγόνου από τις 2 Απριλίου, ούσα άρρωστη ήδη δύο εβδομάδες.

“Ποτέ δεν υπήρξα τόσο άρρωστη. Τα πάντα μου πονούσαν. Έχασα την όσφρηση. Ένιωθα σαν να καθόταν ελέφαντας στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Δεν μπορούσα να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου. Έχασα 4 κιλά σε 2 εβδομάδες. Είχα σύγχυση. Χαμηλό πυρετό. Και οι πονοκέφαλοι ήταν απαίσιοι. Είχα βασικά κάθε σύμπτωμα του Covid.

Στο τέλος Μαρτίου έκανα 2 τεστ και ήταν αρνητικά. Επίσης έκανα το τεστ αντισωμάτων μόλις ένιωσα καλύτερα. ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

Ζώντας επί 4 μήνες με συμπτώματα όπως ίλιγγος, στομαχικές διαταραχές, ακανόνιστη περίοδο, ταχυπαλμία, δύσπνοια, απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμες και γενική αδιαθεσία έκανα τεστ αντισωμάτων μέσω εξέτασης αίματος και όχι από το δάχτυλο σε εργαστήριο. Είμαι ΘΕΤΙΚΗ στα αντισώματα κορονοϊού. Είχα κορονοϊό.

Θέλω να ανοίξετε τα μάτια σας γιατί το σύστημα των τεστ μας έχει ελαττώματα και δεν ξέρουμε τα πραγματικά νούμερα. Επίσης θέλω να ξέρετε ότι αυτή η αρρώστια δεν είναι hoax. Νόμιζα ότι πέθαινα. Αισθανόμουν σαν να πεθαίνω.

Θα δωρίσω πλάσμα με την ελπίδα ότι θα σώσω μια ζωή. Να προσέχετε. Να πλένετε τα χέρια σας, να φοράτε μάσκα και να κρατάτε αποστάσεις σας παρακαλώ. Δεν θα ήθελα κανείς να νιώσει όπως εγώ. Σας αγαπώ όλους (εκτός από τα τρολ)”, έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alyssa Milano (@milano_alyssa) στις

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Έλληνας υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας έκανε repost την ηθοποιό θέλοντας να περάσει το δικό του μήνυμα ότι ο κορονοϊός δεν είναι fake news ή φάρσα όπως πολύ έντονα ακούγεται.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Η νόσος #covid δεν είναι #fakenews Ο κορονοϊός δεν είναι φάρσα. Φορέστε μάσκες. Κρατάτε Αποστάσεις. Πλένετε τα χέρια σας». milano_alyssa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias) στις