Ana De Armas: «Στην Αβάνα υπήρχαν τακτικά συσσίτια, δεν έβρισκες βενζίνη και κοβόταν συνεχώς το ρεύμα»
Κόσμος

Ana De Armas: «Στην Αβάνα υπήρχαν τακτικά συσσίτια, δεν έβρισκες βενζίνη και κοβόταν συνεχώς το ρεύμα»

Ana De Armas: «Στην Αβάνα υπήρχαν τακτικά συσσίτια, δεν έβρισκες βενζίνη και κοβόταν συνεχώς το ρεύμα»

Η εντυπωσιακή ηθοποιός μιλά για την Κούβα και πώς κυνήγησε το όνειρό της

Η 34ρονη Κουβανή ηθοποιός Ana De Armas, υποψήφια για το πρώτο Όσκαρ της καριέρας της στην ταινία «Η ξανθιά», περιγράφει στο ΟΚ! πώς κυνήγησε το όνειρό της αρχικά από μία μικρή πόλη της Κούβας και μετά στην Ισπανία πριν «προσγειωθεί» στο Hollywood.

Πώς αισθάνεσαι κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, τότε που άφησες την Κούβα για να γίνεις ηθοποιός στην Ισπανία και μετά πάλι τολμώντας να τα εγκαταλείψεις όλα και να ξεκινήσεις καριέρα στο Χόλιγουντ;

Όταν άφησα την Κούβα, όπως και όταν το έκανα ξανά αφήνοντας την Ισπανία, ήταν γιατί ήθελα περισσότερα. Δεν είχα κάποιο μέρος ή χώρα που είχα στόχο να πάω. Δεν σκέφτηκα ποτέ την Ισπανία ή το Χόλιγουντ. Έφυγα απλά γιατί ήμουν φιλόδοξη και ήθελα να βρίσκομαι σε ένα μέρος που να έχω πρόσβαση στα καλύτερα πρότζεκτ. Ίσως ασυνείδητα κατά κάποιον τρόπο κυνηγούσα τους δημιουργούς με τους οποίους ήθελα να δουλέψω. Όταν μετακόμισα στην Ισπανία, αισθάνθηκα ότι είχα ωριμάσει. Έκανα όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που βρήκα εκεί αλλά σε κάποιο σημείο ήθελα πάλι περισσότερα.

Η διαδρομή σου από την Κούβα στο Χόλιγουντ είναι μια απίστευτη ιστορία. Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Ήμουν 9 ετών όταν η οικογένειά μου μετακόμισε στην Αβάνα, όπου υπήρχαν τακτικά συσσίτια, δεν έβρισκες βενζίνη και συνεχώς κοβόταν το ρεύμα. Δεν είχαμε πολλά υλικά αγαθά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα δυστυχισμένα παιδικά χρόνια. Μεγαλώνοντας δεν είχα πρόσβαση στο Ίντερνετ και στο σπίτι μπορούσα να παρακολουθήσω μόνο 20 λεπτά κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση τα Σάββατα και ταινίες τις Κυριακές. Μπορούσα όμως να δω πολλές ταινίες του Χόλιγουντ στο γειτονικό σπίτι. Αποστήθιζα ολόκληρους μονολόγους μπροστά στον καθρέφτη. Υποθέτω ότι αυτή ήταν η πρώτη προσπάθεια να σπουδάσω υποκριτική! (Γελάει.)

Για να διαβάσετε περισσότερα, επισκεφθείτε το okmag.gr