Ανθούλα Κατσιματίδη – Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός μιλά για το περιστατικό με τον Αlec Baldwin:  «Το όπλο δεν ήταν άδειο. Βρήκαν κανονική σφαίρα στο σώμα της κοπέλας»
Κόσμος

Ανθούλα Κατσιματίδη – Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός μιλά για το περιστατικό με τον Αlec Baldwin: «Το όπλο δεν ήταν άδειο. Βρήκαν κανονική σφαίρα στο σώμα της κοπέλας»

Ανθούλα Κατσιματίδη – Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός μιλά για το περιστατικό με τον Αlec Baldwin:  «Το όπλο δεν ήταν άδειο. Βρήκαν κανονική σφαίρα στο σώμα της κοπέλας»

Όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο

Μια Ελληνίδα ηθοποιός που κάνει καριέρα στην Αμερική παίζοντας σε σειρές όπως το «Νόμος και τάξη» μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live news. Η Ανθούλα Κατσιματίδη εξήγησε πώς γίνονται κανονικά τα γυρίσματα με όπλα.

«Έχουν ταραχτεί εδώ για το γεγονός και λυπηθήκαμε για τα άτομα και τον ηθοποιό παρότι παράξενος, δεν το ήθελε. Κάποιος που ήταν υπεύθυνος για το όπλο δεν το κοίταξε πριν το δώσει στον ηθοποιό. Αυτά τα λάθη δεν πρέπει να γίνονται.

Και η ρέπλικα κανονικό όπλο είναι, αν μπει κανονική σφαίρα θα γίνει ζημιά. Και ψεύτικη σφαίρα να βάλουνε εξαρτάται από πόσο κοντά είναι στον άνθρωπο μπορεί να σκοτώσει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είναι άδειο. Αυτό δεν ήταν άδειο. Βρήκαν κανονική σφαίρα στο σώμα της κοπέλας.

Τα props κάθε ηθοποιού έστω και μια τσάντα υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι που τα προσέχουν που είναι experts στα όπλα, δεν είναι όποιος να ‘ναι. Όταν ήταν να κρατήσω ένα όπλο πήρε μία ώρα να μου δείξουν πώς να το κρατήσω. Και δεν μου το αφήνανε, τελείωνε η σκηνή και μου το παίρνανε. Βέβαια άλλο εγώ, άλλο ο Baldwin.

Είναι σίγουρα ασυγχώρητο. Πριν μπει το όπλο στο σετ πρέπει να κοιταχτεί.

Σίγουρα θα ήταν σε πρόβα για να δουν πόσο θόρυβο κάνει το όπλο γιατί συνήθως ο διευθυντής φωτογραφίας είναι στο μόνιτορ.

Θα αλλάξουν τα πάντα τώρα» είπε.