Céline Dion: Πρωταγωνιστεί σε ένα ανατρεπτικό διαφημιστικό βίντεο
Κόσμος

Céline Dion: Πρωταγωνιστεί σε ένα ανατρεπτικό διαφημιστικό βίντεο

Céline Dion: Πρωταγωνιστεί σε ένα ανατρεπτικό διαφημιστικό βίντεο

Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα της Céline Dion ακούει στο όνομα “CELINUNUNU” και είναι μια εταιρεία παιδικών ρούχων, “ουδέτερων” όπως τα αποκαλεί. Η γνωστή τραγουδίστρια συμπράττει με δύο σχεδιάστριες, την Iris Adler και την Tali Milchberg, που βρίσκονται πίσω από το brand παιδικών ρούχων nununu και δημιούργησαν ένα νέο brand, το “Celinununu” με σκοπό να προάγουν την ισότητα και την ελευθερία πνεύματος αλλά και να λειτουργήσει η νέα εταιρεία ως μία πλατφόρμα για μια νέα ουμανιστική εκπαίδευση.

Και για το εξηγήσουμε πιο απλά, τα ρούχα της σειράς Celinununu δεν είναι ούτε κοριτσίστικα, ούτε αγορίστικα. Δεν είναι ούτε ροζ, ούτε μπλε διότι όπως αναφέρουν οι τρεις κυρίες επιθυμούν να απελευθερώσουν τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγοριού-κοριτσιού και να αναπτύξουν τις αξίες τις ισότητας, αλλά και να ενδυναμώσουν τη δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

H Céline Dion με τις συνεταίρους της και σχεδιάστριες του brand nununu, Iris Adler και Tali Milchberg - Photo: celinununu.com

H Céline Dion με τις συνεταίρους της και σχεδιάστριες του brand nununu, Iris Adler και Tali Milchberg – Photo: celinununu.com

Για να προωθήσει τα ρούχα και τη νέα της εταιρεία, η Dion πρωταγωνιστεί σε ένα ανατρεπτικό βίντεο όπου εισβάλλει νύχτα σε ένα μαιευτήριο και αλλάζει όλα τα ρούχα των μωρών. Όπως είναι φυσικό συλλαμβάνεται!