Δούκισσα του Sussex: “Αιφνιδιαστική” επίσκεψη σε φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό
Κόσμος

Δούκισσα του Sussex: “Αιφνιδιαστική” επίσκεψη σε φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό

Δούκισσα του Sussex: “Αιφνιδιαστική” επίσκεψη σε φωτογράφιση για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Meghan Markle μοιράστηκε σήμερα ένα story μέσω Instagram, όπου η ίδια κάνει μία αιφνιδιαστική εμφάνιση στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τον φιλανθρωπικό οργανισμό Smart Works.

Δύο βίντεο έκαναν την εμφάνισή τους στα stories του επίσημου λογαριασμού του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

Σε αυτά η Δούκισσα εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στη φωτογράφιση για τη συλλογή ρούχων που επιμελήθηκε η ίδια σε συνεργασία με τη γυναικεία οργάνωση Smart Works.

Η Meghan εμφανίστηκε ντυμένη απλά, με φαρδύ πουκάμισο και παντελόνι. Γελά και αστειεύεται με τις γυναίκες που φωτογραφίζονται, τις βοηθά με το styling, επιβλέπει τη φωτογράφιση και χειροκροτά ενθουσιασμένη.

https://streamable.com/238dk

https://streamable.com/cqe4j

Η Smart Works, της οποίας είναι πάτρονας η Meghan, βοηθά γυναίκες που προέρχονται από μειονεκτικό περιβάλλον, να πάνε σε συνεντεύξεις για δουλειά, εκπαιδεύοντας τες πώς να τα πάνε καλά και δίνοντάς τους κατάλληλα ρούχα να φορέσουν.

Φαίνεται πως η Δούκισσα του Sussex προσπαθεί να κατευνάσει τον βρετανικό τύπο αλλά και τη βρετανική κοινωνία, μετά τη σφοδρή κριτική που ασκήθηκε στην ίδια και τον σύζυγό της,  λόγω του ότι ταξιδεύουν συχνά με ιδιωτικό jet.

Το ζευγάρι των “γαλαζοαίματων” προσπαθεί σκληρά να προβάλει ένα φιλανθρωπικό και οικολογικό προφίλ, την ίδια ώρα που επιβαρύνει τον πλανήτη με ρύπους διοξειδίου του άνθρακα, πετώντας με ιδιωτικά αεροσκάφη, όπως τους κατηγορούν.