Gal Gadot: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη του Justice League ότι «απείλησε την καριέρα της»
Κόσμος

Gal Gadot: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη του Justice League ότι «απείλησε την καριέρα της»

Gal Gadot: Κατηγορεί τον σκηνοθέτη του Justice League ότι «απείλησε την καριέρα της»

Τι συνέβη ανάμεσα στην ηθοποιό και τον Joseph Whedon

Σε μια δημόσια «καταγγελία» προχώρησε η Gal Gadot, ύστερα από μια έρευνα που ξεκίνησε από τη WarnerMedia μετά τους ισχυρισμούς του ηθοποιού Ray Fisher, ο οποίος κατηγόρησε τον σκηνοθέτη για «βίαιη, καταχρηστική, μη επαγγελματική και εντελώς απαράδεκτη».

Στα τέλη του περασμένου έτους, η ηθοποιός Gal Gadot αποκάλυψε ότι η εμπειρία συνεργασίας της με τον Joseph Whedon στην επανάληψη γυρισμάτων του Justice League, δεν ήταν η καλύτερη. «Αλλά το φρόντισα εκεί και όταν συνέβη. Το έθεσα στους ανώτερους» διευκρίνισε.

Τα σχόλια της Gadot έγιναν σε απάντηση έρευνας που ξεκίνησε από τη WarnerMedia, ύστερα από τους ισχυρισμούς του ηθοποιού, Ray Fisher. Τον περασμένο μήνα, σε άρθρο του THR, ο Fisher, αλλά και ανώνυμες πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο σκηνοθέτης «ώθησε τη Gadot να καταγράψει ατάκες που δεν της άρεσαν και απείλησε ότι θα βλάψει την καριέρα της».

Ο Whedon φέρεται να «καυχιέται ότι επιτέθηκε φραστικά στη Gal», δήλωσε μια πηγή στο THR, ισχυριζόμενη ότι της είπε ότι είναι ο σεναριογράφος, της μίλησε άσχημα και της έδωσε εντολή να πει τις ατάκες απειλώντας ότι μπορεί να την κάνει να φαίνεται απίστευτα ηλίθια σε αυτήν την ταινία .

Σε συνέχεια όλων αυτών, η ηθοποιός δήλωσε στο ισραηλινό ειδησεογραφικό έντυπο N12 ότι ο σκηνοθέτης του Justice League την απείλησε και της είπε ότι αν προχωρήσει σε κάποια ενέργεια, θα κάνει την καριέρα της ελεεινή.

Η WarnerMedia ολοκλήρωσε την έρευνά της για τους ισχυρισμούς εναντίον του Whedon και μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει ότι «έχουν γίνει διορθωτικές ενέργειες», αλλά δεν διευκρίνισε τι συνεπάγεται αυτό και αρνήθηκε να προβεί περαιτέρω σχόλια.

Πηγή: ΑΠΕ