Η Diane Kruger έγινε μαμά
Κόσμος

Η Diane Kruger έγινε μαμά

Η Diane Kruger έγινε μαμά

Λίγους μήνες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Diane Kruger και του Norman Reedus, αλλά και την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι το 2015, στα γυρίσματα της ταινίας Sky. Ο Norman Reedus, που ήταν παντρεμένος με το top model Helena Christensen, έχει ήδη έναν γιο 19 ετών, τον Mingus Lucien, ο οποίος ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα της μητέρας του. Το ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι έχει ενεργούς λογαριασμούς στα social media, δεν αποκάλυψε ποτέ κάτι σχετικό με την εγκυμοσύνη, ούτε καν ότι είναι μαζί. Ωστόσο, ο Norman Reedus έκανε την πρώτη αποκάλυψη, με αυτή την εικόνα στην οποία έκανε tag και την Diane Kruger.

https://www.instagram.com/p/BpsaRuoHHnR/?utm_source=ig_web_copy_link

Πολύς κόσμος έδωσε συγχαρητήρια στο ζευγάρι για τον ερχομό του παιδιού τους. Η απάντηση της Diane Kruger ήρθε με μια φωτογραφία που είναι μαζί με παρέα και με τη χιουμοριστική ατάκα «όταν κάνεις γκριμάτσες το πρόσωπό σου φαίνεται διεστραμμένο».

https://www.instagram.com/p/Bpvkkqehhhw/?utm_source=ig_web_copy_link

Δεδομένου ότι το ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι ήταν πάνω από δύο χρόνια μαζί, έκανε την πρώτη δημόσια κοινή του εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο του 2018, η αποκάλυψη για το φύλο, το όνομα και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού φαίνεται πως αργεί ακόμα.