Kevin Spacey: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ιταλική ταινία
Κόσμος

Kevin Spacey: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ιταλική ταινία

Kevin Spacey: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ιταλική ταινία

Μετά τον σάλο κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις

Μετά τον σάλο που ξέσπασε γύρω από το όνομά του σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, ο Kevin Spacey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, σε νέα ιταλική ταινία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Kevin συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας «L’uomo Che Disegnò Dio», Franco Nero. «Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το Variety ο παραγωγός Louis Nero επιβεβαίωσε ότι ο Spacey θα έχει έναν μικρό ρόλο ως αστυνομικός ντετέκτιβ στην ταινία.

Ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει δημόσια για την ταινία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Franco Nero και θα συμμετάσχει η σύζυγός του, Vanessa Redgrave σε δεύτερο ρόλο.

Η ταινία έχει θέμα την άνοδο και την πτώση ενός τυφλού καλλιτέχνη που έχει το χάρισμα να δημιουργεί ρεαλιστικά πορτρέτα, μόνο με το άκουσμα της ανθρώπινης φωνής. Αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο χαρακτήρας του Spacey, αστυνομικός ντετέκτιβ, θα διερευνά λανθασμένες κατηγορίες ότι ο καλλιτέχνης κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά.

Η τελευταία ταινία του χολιγουντιανού σταρ ήταν το «Billionaire Boys Club» του 2018. Ο ηθοποιός δέχθηκε μεγάλο πλήγμα στην υπόληψή του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με σειρά κατηγοριών για σεξουαλική επίθεση, παρενόχληση και κακή συμπεριφορά, με μερικές από τις κατηγορίες να αφορούν έφηβους και παιδιά με αποκορύφωμα να απομακρυνθεί από την επιτυχημένη σειρά House of Cards του Netflix που πρωταγωνιστούσε  στα τέλη του 2017.

Παρ΄όλα αυτά, ο ηθοποιός εξαρχής δήλωσε αθώος και αρνήθηκε ότι διέπραξε οποιοδήποτε αδίκημα.