Λεωφόρος της Δόξας: Ποιοι stars θα αποκτήσουν αστέρι το 2020;
Κόσμος

Λεωφόρος της Δόξας: Ποιοι stars θα αποκτήσουν αστέρι το 2020;

Λεωφόρος της Δόξας: Ποιοι stars θα αποκτήσουν αστέρι το 2020;

Πολλοί καλλιτέχνες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μουσικής θα τιμηθούν φέτος με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Hollywood.

Η Επιτροπή Επιλογής του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Hollywood ανακοίνωσε ότι 35 διασημότητες και διασκεδαστές προκρίθηκαν για την πολυπόθητη τιμητική διάκριση.

Ο Chris Hemsworth, η Julia Roberts, η Octavia Spencer, ο Mahershala Ali είναι από τους ηθοποιούς που θα τιμηθούν στην κατηγορία Κινηματογραφία όπως επίσης και οι σκηνοθέτες του κινηματογράφου, Spike Lee και Lina Wertmüller , η θρυλική σχεδιάστρια κοστουμιών Ruth E. Carter και ο κινηματογραφικός χαρακτήρας, Batman.

Ο Elvis Costello, ο 50 Cent, η Alicia Keys, ο Bobby Rydell, η Tanya Tucker θα λάβουν αστέρι για τη μουσική και τις ηχογραφήσεις τους.

Για τη συνεισφορά τους στο θέατρο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας θα αποκτήσουν οι Dave Chappelle και Billy Porter και στην κατηγορία των ραδιοφωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης θα τιμηθεί η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια της εκπομπής Weekend Edition του Εθνικού Δημόσιου Ραδιοφώνου (NPR), Susan Stamberg.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ